Zoe Sugg:A Turné [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Zoe Sugg:Girl online című könyvéről olvashatjátok a véleményemet!
Fülszöveg:
A 27 éves Zoe az Y generáció nemzetközi sztárja, aki Zoella néven pár éve indított divat- és sminktanácsadási csatornát a YouTube-on. Korosztályából sok lány őt tekinti legbizalmasabb barátnőjének, akivel fiúkról, családról, suliról és divatról, szerelemről és félelmekről is őszintén lehet beszélni. A Girl Online megdöntötte a megjelenés hetében legjobban fogyó könyv eddigi világrekordját, 35 országban vehetik kézbe a rajongók.
A Girl online A turné Penny történetének nem kevésbé izgalmas folytatása.

Pár megdöbbentő adat Zoelláról:
6 millió Twitter-követő,
9 millió Instagram-követő,
15 millió YouTube-feliratkozó,
2,5 millió Facebook-like.Értékelés:

Aki olvasta Zoella első könyvéről írt véleményemet,az pontosan tudja,hogy mennyire imádtam és rég nem olvastam olyan jó könyvet.
Sajnos ebbe a részbe viszont nem szerettem bele annyira. Sőt!


Az előző részben megtudtuk,hogy a főszereplőnk Penny Noah Flynn barátnője,aki egy híres énekes. A lánynak van egy blogja is a Girl Online,amit sajnos be kellett fejeznie azután,hogy a rajongók rájöttek,hogy ki is valójában Noah.
A fiú turnéra indul Európába és a lány vele tart,amit a szülei elleneznek,de végül beadják a derekukat.
Azonban a lánynak mégsem lesz olyan könnyű mint gondolta volna,ugyanis már az első fellépés során pánikrohamot kap a tömegben és a telefonját is elveszíti.
Szerencsére a közönség soraiban találkozik egy ismerőssel aki segít neki.

Pennyben az előző részben a legjobban azt kedveltem,hogy egy kemény csaj aki mindig megpróbál kiállni önmagáért.
De most egyáltalán nem ezt éreztem,sőt sajnos inkább a lány egyre bénább lett a könyv vége felé már azt sem mondta ki,hogy mi nyomja a lelkét,így pedig nehéz neki segíteni.Voltak persze olyan dolgok is amelyeket kifejezetten imádtam például,hogy Penny bemehet a backstagbe és így sok izgalmas dolgot tudhatunk meg a sztár-életről.A kedvenc jelenetem viszont az volt,mikor Leah átalakítja a lányt és egy igazi nőt farag belőle. Leah karaktere először unszimpatikus volt,de most,hogy jobban megismerhettük az egyik kedvenc karakterem lett.Noahban viszont hatalmasat csalódtam. Viselkedhetett volna úgy,mintha szeretné Pennyt,mert ezt egyáltalán nem éreztem,elhanyagolta a lányt és sokszor magára hagyta akkor is mikor nem volt dolga csak elment a barátaival iszogatni. Szép barát az ilyen!Annak is örültem volna,ha már egy turnéról van szó, ha a városokban nem 1 napot töltöttek,akkor egy kis városnézés lehetett volna,de ez nem történt meg.Elliott személye továbbra is olyan, mint az előző részben,igazi barátként viselkedett főleg a könyv végén,aki olvasta az tudja melyik részre gondolok,de nem szeretnék spoilerezni.A függővég a végén pedig kegyetlen és mindenképpen e lakarom olvasni a folytatását,mert tudnom kell mi történi!!.Összességében nem volt olyan rossz a könyv,de többet vártam Zoe-től. Remélem a következő részben jobban kiteljesedik!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé