Ugrás a fő tartalomra

Zoe Sugg:A Turné [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Zoe Sugg:Girl online című könyvéről olvashatjátok a véleményemet!
Fülszöveg:
A 27 éves Zoe az Y generáció nemzetközi sztárja, aki Zoella néven pár éve indított divat- és sminktanácsadási csatornát a YouTube-on. Korosztályából sok lány őt tekinti legbizalmasabb barátnőjének, akivel fiúkról, családról, suliról és divatról, szerelemről és félelmekről is őszintén lehet beszélni. A Girl Online megdöntötte a megjelenés hetében legjobban fogyó könyv eddigi világrekordját, 35 országban vehetik kézbe a rajongók.
A Girl online A turné Penny történetének nem kevésbé izgalmas folytatása.

Pár megdöbbentő adat Zoelláról:
6 millió Twitter-követő,
9 millió Instagram-követő,
15 millió YouTube-feliratkozó,
2,5 millió Facebook-like.



Értékelés:

Aki olvasta Zoella első könyvéről írt véleményemet,az pontosan tudja,hogy mennyire imádtam és rég nem olvastam olyan jó könyvet.
Sajnos ebbe a részbe viszont nem szerettem bele annyira. Sőt!


Az előző részben megtudtuk,hogy a főszereplőnk Penny Noah Flynn barátnője,aki egy híres énekes. A lánynak van egy blogja is a Girl Online,amit sajnos be kellett fejeznie azután,hogy a rajongók rájöttek,hogy ki is valójában Noah.
A fiú turnéra indul Európába és a lány vele tart,amit a szülei elleneznek,de végül beadják a derekukat.
Azonban a lánynak mégsem lesz olyan könnyű mint gondolta volna,ugyanis már az első fellépés során pánikrohamot kap a tömegben és a telefonját is elveszíti.
Szerencsére a közönség soraiban találkozik egy ismerőssel aki segít neki.

Pennyben az előző részben a legjobban azt kedveltem,hogy egy kemény csaj aki mindig megpróbál kiállni önmagáért.
De most egyáltalán nem ezt éreztem,sőt sajnos inkább a lány egyre bénább lett a könyv vége felé már azt sem mondta ki,hogy mi nyomja a lelkét,így pedig nehéz neki segíteni.Voltak persze olyan dolgok is amelyeket kifejezetten imádtam például,hogy Penny bemehet a backstagbe és így sok izgalmas dolgot tudhatunk meg a sztár-életről.A kedvenc jelenetem viszont az volt,mikor Leah átalakítja a lányt és egy igazi nőt farag belőle. Leah karaktere először unszimpatikus volt,de most,hogy jobban megismerhettük az egyik kedvenc karakterem lett.Noahban viszont hatalmasat csalódtam. Viselkedhetett volna úgy,mintha szeretné Pennyt,mert ezt egyáltalán nem éreztem,elhanyagolta a lányt és sokszor magára hagyta akkor is mikor nem volt dolga csak elment a barátaival iszogatni. Szép barát az ilyen!Annak is örültem volna,ha már egy turnéról van szó, ha a városokban nem 1 napot töltöttek,akkor egy kis városnézés lehetett volna,de ez nem történt meg.Elliott személye továbbra is olyan, mint az előző részben,igazi barátként viselkedett főleg a könyv végén,aki olvasta az tudja melyik részre gondolok,de nem szeretnék spoilerezni.A függővég a végén pedig kegyetlen és mindenképpen e lakarom olvasni a folytatását,mert tudnom kell mi történi!!.Összességében nem volt olyan rossz a könyv,de többet vártam Zoe-től. Remélem a következő részben jobban kiteljesedik!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A srác nem csak a pályán szeret játszani… Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende,

Borítóleleplezés: Réti László - Falak mögött

Sziasztok! A mai napon egy borítóleleplezést hoztam nektek mégpedig Réti László:Falak mögött című könyvéről. Fülszöveg: Európát szíven találta a két évtizedes migrációs hullám. A kontinens bezárkózott Sötét korszak köszöntött ránk. A kontinens déli- és keleti határát hat méter magas építmény, a Fal szegélyezi. Kétszáz méterenként őrtornyok állnak géppuskákkal, mesterlövészekkel. Tűzparancs van érvényben. Ezrek halnak meg, mert megkísérlik átmászni vagy áttörni a falat. A kontinenshez tartozó szigetvilágot fel kellett adni. Szicília, Kréta, Ciprus, Málta – mind elvesztek. Földjükön anarchia tombol, nincs jog, nincs rend, csak forrongó, reményvesztett embertömeg. Radnai Margit az Európai Bevándorlási Hivatal tapasztalt ügynöke ebben a világban próbálja megvédeni azt, ami számára igazán fontos. A saját elveiért áll ki, akárcsak a többiek: a budapesti egyetem fiatal, radikális elveket való tanára, a New York-i könnyelmű oknyomozó újságírónő, és a világszert