MybooKz UNBOXING

Sziasztok! A mai napon megkaptam a MybooKz teszt dobozát! Erről olvashatjátok az első benyomásomat!


A Mybookz ötlete miszerint 2 könyv kerül a dobozba elsőre megvett magának,alapvetően ezt egy jó koncepciónak tartottam. A kategóriákat én választhattam ki! Erről ITT írtam korábban! Fontosnak tartom elmondani,hogy ezzel a bejegyzéssel senkit nem árt szándékomban megbántani,én csak a személyes véleményemet szeretném elmondani,nyílván senki véleménye nem egyforma,és ez így jó!

Fontosnak tartom azt is elmondani,hogy ez mégcsak egy teszt doboz,amelyet bloggerek kaptak,jövő hónapban jelenik meg az első hivatalos doboz!


Mivel ez egy teszt doboz úgy gondolom ezzel lehetne megnyerni igazán az olvasókat,mint más,eddig megjelent könyves dobozok esetében! Azonban szerintem ez a MybooKz esetében egyátalán nem sikerült és ezt igazán sajnálom. A doboz ára 13490 Ft lesz,ha pedig használod a 10%-ra jogosísító kuponomat 12141 Ft. A kupon:KMV123

Én a Womens fiction és a Young Adult dobozt kértem. Az utóbbi kategóriában Kiera Cass:A Szirén című könyve lapult,erre számítottam igazából és örültem is neki. A másik könyv pedig Kristan Higgins:Esküvő újratöltve. Erről a regényről korábban még nem hallottam.

 Naiv voltam és azt gondoltam,hogy a 2 könyv mellett sok meglepetés lesz,hiszen a 2 könyv összértéke 6500 Ft körül van,ami azt jelenti hogy kb 6000 Ft aminek egy részét meglepetésekre kellett volna fordítani.Úgy érzem ez egyátalán nem történt meg! A két könyv mellett helyet kapott 2 levendulás forrócsoki (700 Ft) és egy forrócsokis pohár (400 Ft),valamint egy gyertya,amelynek a pontos árát nem találtam,de nem lehet több 1000 Ft-nál. Ha már mindenképp gyertya kellett a dobozba,nem értem miért nem egy Yankee Candle-t kaptunk,hiszen akkor érteném,hogy egy híres,drágább márka,amelyet sokáig lehet használni,az illata is kellemes.. De ez a gyertya nem márkás,az illata kellemes,de nem valami erőteljes,a szövege pedig már kopott.És ennyi a meglepetés! Vagyis még volt pár papír, ami leírta,hogy mit tartalmaz a doboz,illetve 2 könyvjelző. És ennyi! Gyors fejszámolás után összeadhatjuk,hogy ez így kb 8000 Ft-ból kijön. 1000 Ft a postaköltség,ami összesen azt mutatja 9000 Ft.-ért megkaphatjuk a dobozt. Eléggé durvának gondolom,hogy közel 14000 Ft-ért ilyen csekély mennyiségű dolgot kapnánk. A Young Adult  doboz vásárlói általában 14-18 év között mozognak. Ami azt jelenti,hogy nem keresnek,szóval a legtöbben a zsebpénzüket áldozzák arra,hogy megvegyenek egy ilyen dobozt. Ha én rendeltem volna meg ennyi pénzért,tudom milyen csalódott lennék,valószínűleg sírnék is,hogy csak ennyi mindent leltem benne. Nem vagyok nagyravágyó,nyílván nem számítottam arra,hogy valami eszméletlen jó és drága termék lesz a dobozban,de ennél mindenképp több kell ide,hogy a magyar piacon megmaradjon. Megkérdeztem pár barátnőmet,hogyha ők ezt a dobozt megvásárolták volna örültek volna-e neki? És sajnos mindannyiuktól negatív visszajelzés kaptam.

Remélem,hogy a blogger -visszajelzések után módosítani fog valamit a csapat. Úgy gondolom inkább induljanak el később, minthogy egy igénytelen dobozt adjanak ki,amire volt is példa már egy hazai könyvkiadó esetében.A MybooKz oldalán fut egy nyereményjáték,ahol megnyerheted az elsődobozt! Összesen 3 nyertes lesz!A MyBooKz.hu oldalon fut, és a sorsolás Április 1. -én lesz.MybooKz facebook:https://www.facebook.com/Mybookz.hu/

Weboldal:https://mybookz.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé