Ötórai Tea /Avagy mi lapult a BASC márciusi dobozában?/

Sziasztok! Most a BASC márciusi magyar dobozáról olvashatjátok az értékelésemet! Ismét köszönöm a dobozt a csapatnak!♥ 

Az márciusi BASC doboz,úgy érzem tökéletesen nekem készült. Már a hónap témája az ,,Ötórai tea'' bíztató volt,így mikor megjött a dobozom,izgatottan álltam neki bontogatni. A csomagolásra megint figyeltek a készítők,sikerült megőrizni az igényességét.
Mikor kinyitottam az ,,Ötórai tea'' papír fogadott,aminek a hátulja részletes leírást adott arról,hogy mi van a dobozban.Én ezt sosem szeretem elolvasni,csak miután már megcsodáltam belülről is. Az témából fakadóan lapult a boxban egy English breakfast tea.Az enyém a Big Ben-t ábrázolja,ez a cukiság dekorációnak is tökéletes.Még nem kóstoltam meg,csak nézegettem,de már az illata is  bíztató!Tea mellé jár a sütike is,ebből 2 is volt, 1 mézes és 1 gluténmentes csokis is.A glutén mentest jó kezdeményezésnek tartom egyébként! 
Ne térjünk el a tárgytól! Egy aranyos, igazán csajos porcelán teás bögre is várt rám,ami egy komplett készletnek mondható,hiszen járt hozzá tető is,illetve szűrő is.Ez tetszett talán az egész csomagból a legjobban,színekben tökéletesen illik hozzám.
Amire még kíváncsi vagyok az a Tea illatú fürdőbomba,aminek sajnos nem tudom a készítőjét,pedig nagyon kíváncsi lennék. Összesen 6 féle illat volt:Levendula,Borsmenta,Rózsa,Citrom,Kamilla és Jázmin,én egy levendulásat kaptam. A dobozban lévő lila Coffeetry-os Kandispálcával korábban még sosem találkoztam. A Coffetry oldalán olvastam,hogy a  hosszú pálcák a méretükből és a pálcán elhelyezkedő kristályok mennyiségéből adódóan teák, kávék, forralt bor és punch, valamint koktélok ízének és látványának kiemelésében kap jelentős szerepet. Nyilván a BASC rajongók tudják,hogy a lajhár a csapat logója,így a lajhár sem maradhatott ki,ezt pedig egy tea mártogatóval oldották meg.Sajnos itt ismét nem tudom megmondani,hogy honnan származik,szerintem ezt a későbbi dobozokban jó lenne pótolni! Minden hónapban volt könyvjelző,most is így volt,ezen is megjelent a tea képe,a felirat pedig ez volt:,,az esős napokat otthon kell tölteni,egy teával és egy jó könyvvel''-ami tökéletesen igaz! :) És akkor direkt a végére hagytam a könyvet,ami számomra sajnos csalódás volt.K
orábban nem hallottam erről a regényről,de a fülszövegét olvasva sem fogott meg,ez pedig a Lady Jane című könyv.
Összeségében meg vagyok most is elégedve,talán a karácsonyi doboz után ez lett a legjobb.Izgatottan várom az áprilisi dobozt! Aki pedig még nem vásárolt a BASC-tól itt az ideje! :)
Számukra van egy 20%-ra jogosító kuponom:KONYVMOLY10

Webáruház:https://bookaslothclub.shoprenter.huNépszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING