Mi is az a MybooKz?

Szerencsére hazánkban is egyre több könyves doboz jelenik meg,és most lehetőségem van a legújabbat bemutatni,ami a MybooKz lenne! De ez a subricption box más mint a többi!
És hogy mitől más? Attól,hogy ez a doboz 2 könyvet rejt magában és a könyvek kategóriáját is te választod ki! Ha nem szereted a misztikusat választhatsz Young Adultat. Vagy fordítva. Összesen 6 kategória van. A kategóriák:
Gyerekkönyvek 3-7 évig
Gyerekkönyvek 8-12 évig
Young Adult
Non-Fiction (ismeretterjesztő, igaz történetek)
Womens Fiction (könnyed csajos témák, romantika)
Misztikus (fantasy, sci-fi, krimi)Ezek közül lehet 2 kategóriát választani! Szerintem ez egy szuper kezdeményezés,főleg,hogy valahogy ki kell tűnni a többi doboz közül. Tetszik a választás lehetősége,így nem kell izgulni,hogy valami olyan témájú könyvet kapsz ami egyátalán nem érdekel,de a meglepetés érzés így is megmarad. Fontos megemlítenem,hogy biztosan nem kapsz régebbi megjelenésű könyvet,maximum 45 napon belüli lesz a csomagban. Nem kell aggódnotok, természetesen nemcsak könyvre,hanem számos meglepetésre is számíthattok.
A MyBooKz doboza és tartalma minél kisebb mértékben hagyjon nyomot a természetben ezért újrahasznosítható és teljesen természetes anyagokból készül!
A rendelés weboldalon keresztül fog majd zajlani minden hónap 1-15 lesz a megrendelési időszak.
És van számotokra egy nagyszerű hírem.Aki feliratkozik a MybooKz hírlevelére esélyes lesz megnyerni az első doboz egyikét. Összesen 3 nyertes lesz.
Az első csomag megjelenése előtt a dobozt bloggerek és vloggerek fogják bemutatni.
És szerencsés vagyok,ugyanis én is köztük lehetek,amit köszönök a Mybookzs csapatának!
Remélem egy izgalmas,egyedi,minőségi dobozzal bővülhet a magyar boxok listája.

MybooKz facebook:https://www.facebook.com/Mybookz.hu/
MybooKz weboldal:https://mybookz.hu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING