Zoe Sugg:Girl Online [Értékelés+Nyereményjáték!]

Sziasztok! A mai napon Zoe Sugg:Girl Online című könyvéről olvashatjátok a véleményemet!
Köszönöm a Libri Kiadónak a recenziós példányt!

Fülszöveg: 
Girl Online megdöntötte a megjelenés hetében legjobban fogyó könyv eddig világrekordját, 35 országban vehetik kézbe a rajongók. 
A ​25 éves Zoe az Y generáció nemzetközi sztárja, aki Zoella néven pár éve indított divat- és sminktanácsadási csatornát a YouTube-on. Korosztályából sok lány őt tekinti legbizalmasabb barátnőjének, akivel fiúkról, családról, suliról és divatról, szerelemről és félelmekről is őszintén lehet beszélni. A
Pár megdöbbentő adat Zoelláról:
3 millió Twitter követő, 3.5 millió Instagram követő, 7 millió YouTube feliratkozó, 2 millió Facebook like.
A brit kisvárosban élő Penny Porter úgy akarja legyőzni szorongásos rohamait, hogy blogot indít, és ismeretlenekkel osztja meg érzéseit, gondolatait. GirlOnline álnéven bele is vág, de egy szerencsétlen baleset elrettenti a folytatástól.
Penny és családja a karácsonyt New Yorkban tölti, ahol a lány megismerkedik (és fülig beleszeret) egy izgalmas és sármos zenész srácba. Pár nap alatt megfordul velük a világ, Noah a legjobb dolog, ami Pennyvel történhet, és a lány azonnal világgá is kürtöli újdonsült boldogságát a blogon… csak azt nem sejti, hogy ezzel lavinát indít el, és nemsokára több ellensége lesz, mint ahány barátja…
Vajon megbízhatsz a legjobb barátodban, ha a szerelem a tét? És a szerelmedben, ha a boldogság?

Könyvről:
Írónő:Zoe Sugg (Zoella😍)
Kiadó:Libri Kiadó
Kiadási Év:2016
Oldalszám:380

Értékelés:

Zoella videót mindig is imádtam,szóval úgy gondoltam elolvasom a könyvét és nem csalódtam benne. Pontosan azt kaptam amit vártam. Könnyed,szórakoztató és természetesen kikapcsol. És én erre vágytam! :)  Köszönöm szépen a Libri Kiadónak,hogy elolvashattam!

Pennynek van egy blogja a Girl Online,ahol kiírja magából az érzelmeit,és próbál tanácsokat adni azoknak akik hasonló helyzetben vannak mint Ő.
Eleinte erről a blogról csak Elliot tud a lány legjobb barátja. Penny a pánikrohamairól is csak a neki beszél,ami egy autóbaleset után következett be,és azóta folyamatosan újra és újra átéli. 
A lány a könyv elején elég kínos szituációkba keveredik,ilyen például,mikor az iskolai előadáson hasra esik,ami kikerül az internetre is,és mindenki rajta nevet. Ráadásul ezt a videót a legjobb barátnője kezdi el terjeszteni,így Penny még jobb kiborul,hogy milyen barát az ilyen..
De szerencsére Penny elmenekülhet az iskola elöl,családjával és Elliottal New Yorkba utaznak a karácsonyi ünnepekre azért ,mert édesanyja ott kapott munkát.A lány már az első nap megismerkedik Noahval aki fenekestül felfordítja az egész életet. Innentől pedig nem szeretnék spoilerezni.Egyértelműen Penny lett a kedvenc szereplőm,teljesen megtudtam érteni minden döntését,olyan éretten gondolkozott,szerethető,kedves,aranyos lány. :)
Noah-t is megkedveltem,tipikusan egy álompasi akit mindenki elfogadna. Noah és Penny mindvégig nagyon aranyosak voltak együtt,imádtam a párosukat.
Elliotot nem igazán értettem meg sokszor,nem viselkedett mindig baráthoz méltóan,és elkövetett olyan dolgokat amiket én biztosan nem tettem volna. 

Az egészben pedig magát a blogos ötletet szerettem meg a legjobban,annyira közel éreztem magamhoz. A könyv bemutatta milyen ha elveszítünk egy olyan barátot akiben eddig tökéletesen megbíztunk,bevezet a bloggerek világába és olvashatunk a pánikrohamakról is. 
Maga a történet tele van klisékkel,és ezzel szerintem semmi gond sincsen. Természetesen nem egy világmegváltó regényt kaptunk,hanem egy tipikus romantikus YA könyvet! :) Engem mindvégig tökéletesen lekötött,pörgős,izgalmas olvasmány volt! :) Alig várom,hogy a folytatását is elolvashassam! A könyvet ajánlom mindenkinek aki szereti a csöpögős regényeket! :) 
NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szeretnéd megnyerni Zoella könyvét? Most itt a lehetőség!
Hogy megnyerhesd a könyvek kérlek olvasd el a feladatokat! :)

1.Likeold a facebook oldalamat (Oldal)
2.Kövess instagrammon  (Instám)
3.Írd meg itt hozzászólásban,hogy melyik könyv értékelését szeretted a legjobban! :)


A játék vége:2017.07.28


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING