Anne L.Green:A remény hajnala [Értékelés]

Fülszöveg:
Amy Avenst Tennessee egyik nyugodt kisvárosából San Francisco zajos forgatagáig űzi zaklatásával egy férfi. Itt kezd új életet: karriert építeni, tanulni és felejteni szeretne.

Jelentkezik álmai cégéhez, de már az állásinterjún szembesül leendő főnöke, Matthew Johnson arrogáns és kiállhatatlan stílusával. Amy úgy dönt, felveszi a kesztyűt, így már az első nap elkezdődik a harc kettejük között. A folyamatos csipkelődések, szurkálódások ellenére vonzalom ébred bennük egymás iránt, amelyet megkísérelnek elnyomni.

A sors is újra meg újra próbák elé állítja őket. Mindkettejük múltja tele van fájdalmas sebekkel, s Matt képtelen megbocsátani önmagának.

Amy hajthatatlan, de vajon a szerelme megadhatja-e a feloldozást Mattnek, hogy végül egymásra találhassanak?
És a múlt engedi-e a felejtést?


Értékelés:

Talán pontosan 2 évvel ezelőtt olvastam először a könyvet,most pedig a bővített kiadást tarthatom a kezemben. Már akkor is beleszerettem a történetbe,de ez az új verzió még annál is jobban lenyügőzött. Már a borítója is megfogott,olyan szép lett!💓 Nagyon jól harmonizál a szürke és a kék,és a karakterek is tökéletesen passzolnak a borítóhoz! Sokkal jobban tetszik mint az első kiadásos verzió.Sok emlék fűz a könyvhöz,hiszen ez volt az első Álomgyáros könyvem illetve Anne volt az első olyan szerző aki recenziós példányt küldött, az első interjúmat is vele készítettem! :) Ráadásul akkor még a blog neve is más volt,Lili Kuckója volt a neve,hűűű de rég volt!
Azoknak akiknek pedig megvan az első kiadás is,mindenképpen olvassa el,mert úgy lehet igazán látni,hogy ez a könyv mekkora változáson ment keresztül,az évek során!

Akkor is írtam a könyvről értékelést,de azt inkább nem csatolom,maradjon inkább meg a fiók mélyén.😜

A történet Amy Avens, a Tennessee-ből érkező farmerlányról illetve Matt Johnson üzletemberről szól. A szereplők problémákkal,bajokkal küzdenek,és nemcsak szenvednek a semmin mint ,ahogy ezt néhány könyvben tapasztalhatjuk. Mindkét szereplőnek,nehéz a múltja, nem problémamentes életet élnek,és azokat le kell küzdeniük. 
Talán ami a legjobban tetszett,hogy sokkal jobban ki volt dolgozva,élvezetesebb volt így kibővítetten olvasni. Anne-nek egy különleges stílusa van,és bármikor felismerném,hogy az Ő sorait olvasom. Igazán egyedi! Amy karakterét most szerettem meg igazán,annak ellenére,hogy már az első kiadásban kedveltem,most még viccesebb/élvezetesebb volt,igazán talpraesett,vagány NŐ. Könnyen lehet azonosulni a személyével. Szeretnék ilyen lenni,mint Ő!
Eddig a férfi főszereplő Matt karakterét jobban,szerettem,azonban ez most valamiért megváltozott,pedig Ő továbbra is ugyanolyan vonzó,mint volt,és ugyanolyan seggfej is tud lenni.A kivülállóknak egy kemény,kőszívű férfinak tűnik,azonban sokkal több van benne,mint amit várnánk. Bár jobban megismerhettem,nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet. Amy és Matt párosát nagyon szerettem,egyátalán nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk. Igazi hullámvölgy volt! Volt néhány jelenet amit én személy szerint kihagytam volna,mert feleslegesnek éreztem.Az első kiadás is igazán élvezetes,izgalmas volt,most viszont mégjobban pörögtek az események,főleg a vége felé.
Izgalmas,elgondolkodtató,szórakoztató,szívmelengető volt. IMÁDTAM! Igazi romantikus történet! :)
Aki szereti az izgalmas,fordulatos,romantikus könyveket mindenképpen olvassa el,nem fogjátok megbánni,ezt garantálom!
Örülök,hogy Anne ki tudta bővíteni ilyen jól a könyvet,és nem egy felesleges kiadás lett. Gratulálok neki! Az írónőnek,illetve a kiadónak ismét köszönöm,hogy elolvashattam! :) Izgatottan várom Anne L.Green következő könyvét! Hamarosan pedig érkezik a Sötétség fogságában című könyvének a bővített kiadása!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING