Ugrás a fő tartalomra

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet!


Fülszöveg:
A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Könyvről:
Írónő:Elle Kennyedy
Kiadó:Könyvmolyképző
Kiadási Év:2016
Oldalszám:440

Értékelés:

Sosem gondoltam volna,hogy nekem ez a könyv ennyire tetszeni fog. Előszőr a borítójába szerettem bele. Annyira ahhw!!. Tipikus Rubin Pöttyös könyv.  Azt gondoltam,hogy egy klissés könyvet fogok olvasni,de nem így történt. Persze voltak benne olyan dolgok amiket sejteni lehetett,de ettől függetlenül fantasztikusan tetszett.
Már a könyv elején megtudtuk,hogy Hannah-t régebben megerőszakolták,és szerencsére azóta sikerült valamennyire feldolgoznia a traumát
Garrett pedig nem olyan ember,mint amilyennek látszik,az apja ugyanis bántalmazta őt és az édesanyját is,aki már meghalt.

Imádtam a szerző stílusát,a szereplők váltott szemszöge ebben a könyvben különösen hasznos volt,hiszen így ismerhettük meg Hannah és Garret történetét.
Nagyon örültem,annak,hogy a szereplők szépen lassan szeretnek egymásba. Hannah a történet elején egyáltalán nem kedveli Garretet,csak azért segít neki a tanulásban,hogy ne bukjon meg.
Viszont lánynak Justin tetszik,így féltékennyé akarja tenni Őt,amiben Garrett lesz a segítségére.
Garrett sokkal aranyosabb,szeretnivalóbb karakter volt,mint amilyennek a regény elején hittem. Mindvégig kedves,türelemes,megértő volt Hannahval. Nagy szerepet kap a hokizás,hiszen a fiúnak ez a sportága. Megismerhetjük az egész hokicsapatot,akik nagyon szimpatikusak voltak,sokszor elmosolyodtam egy-egy mondataikon. A következő rész pedig Logan az egyik játékosről fog szólni,amire igazán kíváncsi vagyok.hogy Ő megtalálja e a szerelmet.



Hannah,pedig ének tagozatos és éppen egy téli fesztiválra készül,ahol  nagyobb összeget lehet nyerni. A könyv bemutatja,hogy hogyan dolgozzák fel a szereplők a sok negatív dolgot,amiken átestek,illetve milyen az,ha cserbenhagy az akiben te megbízol.
Ami az egész történetet érdekessé tette,az egyértelműen a sok tragédia volt amit a két főszereplő átélt,anélkül nem lett volna ilyen a történet.  A kedvenc szereplőm egyértelműen Hannah lett,és egy picit Logan is,bár őt annyira nem ismerhettük meg. Kíváncsian várom,hogy milyen lesz a második rész. Szóval összeségében ajánlom a történetet azoknak,akik szeretik az izgalmas,romantikus New Adult könyveket! :) ÉS NÉZZÉTEK! Ha most az oldal alján lévő Libri egyik könyvére kattintotok hatalmas kedvezményben részesültök! Ne hagyjátok ki!

Megjegyzések

  1. Eddig nem tudtam, hányadán állok ezzel a könyvvel/könyvsorozattal.. Az èrtèkelèsednek köszönhetően megjött a kedvem, hogy elolvassam. Köszönöm neked! :-)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé

Sziasztok! Bizonyára sokan láthattátok az Instagram oldalamon,hogy érkezett a Naturproduktól múlt héten egy különleges ajakápoló. Erről olvashatjátok most a beszámolómat. Az ajakápoló 2 színben kapható, Rose illetve Marsalában. Én a Rosét választottam,hozzám az a szín közelebb áll. Sosem volt még hasonló ajakápolóm,így kíváncsian vártam,hogy mi lesz az eredménye,vagy egyáltalán lesz-e,de szerencsére az utóbbi történt. Naponta 2-szer ajánlott/érdemes felvinni az ajkakra kézzel vagy a szivacsos aplikátor segítségével,de az utóbbi egyszerűbb és praktikusabb. Az ajakápoló feje szivacsos aplikátor,így könnyen fel lehet vinni,a kívánt területre. Használatkor én éreztem egy kissé bizsergető,mentolos hatást,de abszolút nem volt kellemetlen.A kiszerelése nem nagy,mindössze 7 ml, ezért is leszek kíváncsi,hogy mennyi ideig tart majd ki. Az ajakápoló hiarulonsavat tartalmaz,ami még teltebbé varázsolja az ajkakat,ezenkívűl sokkal puhább volt használat után az ajkam.Rúzs helyett szájfényként