Ugrás a fő tartalomra

Kalapos Éva:Éretté Nyilvánítva [Értékelés]

Sziasztok! Most Kalapos Éva:D.A.C. 6-Értetté Nyilvánítva című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! :)

Fülszöveg:
… és a kis csapat előtt az élet …
A D.A.C. története a végéhez ér, de előtte még Flórának és barátainak komoly döntéseket kell hozniuk a jövőjükkel kapcsolatban. Egyetem vagy munka? Mennyit ér a szerelem és a barátság, mennyit a saját célok? Megoldható-e, hogy egyszerre legyen minden a miénk?
Az idők változnak, egyvalami viszont soha: Flóra, Zsani, Ági, Ákos, Ginny, Dani és a többiek, a D.A.C. csapata vállvetve küzd az akadályok ellen, sok nevetéssel, sírással és rengeteg szeretettel.
Könyvről:
Írónő:Kalapos Éva
Kiadó:Menő Könyvek
Kiadási Év:2017
Oldalszám:280 oldal

Értékelés:
Nagyon nehéz volt elbúcsúznom a sorozattól,mert megszerettem a történetet,szereplőket. De hát elérkezett a befejező 6.rész én pedig elolvastam. :)
A kötet onnan folytatódik,ahol abbamaradt,Flóráéknak eljött az utolsó félév ami szerintem a legizgalmasabb,és ismét sok gonddal kell megbirkóznia a D.A.C-tagjainak.
Természetesen a szereplőknek nagy gond a továbbtanulás téma,sokuk nem tudja,hova jelentkezzen,milyen szakra,mit kezdjenek az életükkel. De végül mindenki megtalálja azt szakmát,iskolát ami neki való
Azonban nem minden szülő ért egyet,gyermeke döntésével,így ebből származnak viták,nem is kevés.
Nem csak a tovább tanulással akadnak bajok Flóra életében,hanem a barátjával Danival,fél,hogy a továbbtanulás miatt nem maradnak együtt,mert egészen más terveik vannak az életben.
Vajon megtudják oldani a felnőtté válás gondjait?
A legérdekesebb páros,számomra nem Flóra és Dani volt,hanem Ági és Ákos. Megszületett a gyermekük és felmerül a kérdés,hogy hogyan tovább? Ági szeretne egyetemre menni és orvos lenni és Ákos is tovább szeretne tanulni,de hát a kicsire vigyázni kell,végül közösen úgy döntenek,hogy Ági marad a kicsi mellett és mikor már nem kell vigyázni a babára,akkor megy egyetemre,azonban szerencsére nem minden így fog történni.
Amit imádtam a történetben,hogy nem kaptunk mézes-mázos lezárást,happy end-et és nem oldódott meg minden gond a sorozat végére,és itt jelenleg Zsanira gondolok.
Romantika is volt bőven a történetben,és ez így volt jó,ráadásul Márk is szerepet kap benne,de sajnos csak egy jelenet erejéig,pedig szívesen olvastam volna róla,még egy kicsit..Aki szerette a D.A:C eddigi köteteit,szerintem annak most is tetszeni fog,mint minden részben most is számos izgalom,meglepetés rejlik.
Kicsit talán hiányoltam Johny bá-t,mert szerintem most nem kapott nagy szerepet,csak a könyv végén illetve talán még a szerenádnál olvashattunk róla. Illetve ami számomra negatív volt,hogy nem sok mindent tudtunk meg a végzős évükről. Nem olvashattunk az osztálykirándulásról,szalagavatóra való felkészülésről,pedig kíváncsi lettem volna rá.
Összességében azonban tetszett a kötet,és úgy gondolom.hogy méltó befejezést kapott a sorozat. Köszönöm Kalapos Évának,hogy megírta! :) A D.A.C tagjainak,pedig köszönöm,hogy velük tarthattam.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé

Sziasztok! Bizonyára sokan láthattátok az Instagram oldalamon,hogy érkezett a Naturproduktól múlt héten egy különleges ajakápoló. Erről olvashatjátok most a beszámolómat. Az ajakápoló 2 színben kapható, Rose illetve Marsalában. Én a Rosét választottam,hozzám az a szín közelebb áll. Sosem volt még hasonló ajakápolóm,így kíváncsian vártam,hogy mi lesz az eredménye,vagy egyáltalán lesz-e,de szerencsére az utóbbi történt. Naponta 2-szer ajánlott/érdemes felvinni az ajkakra kézzel vagy a szivacsos aplikátor segítségével,de az utóbbi egyszerűbb és praktikusabb. Az ajakápoló feje szivacsos aplikátor,így könnyen fel lehet vinni,a kívánt területre. Használatkor én éreztem egy kissé bizsergető,mentolos hatást,de abszolút nem volt kellemetlen.A kiszerelése nem nagy,mindössze 7 ml, ezért is leszek kíváncsi,hogy mennyi ideig tart majd ki. Az ajakápoló hiarulonsavat tartalmaz,ami még teltebbé varázsolja az ajkakat,ezenkívűl sokkal puhább volt használat után az ajkam.Rúzs helyett szájfényként