BubbleBook unboxing!

Sziasztok!

Bizonyára sokan értesültetek róla,hogy megjelenik egy újabb Subscription Box
 a BASC és a KMK doboza után,ők lennének a BubbleBook! Voltam olyan szerencsés,hogy megkaptam az első dobozukat,ami még csak egy teszt változat volt és összesen 9 blogger kaphatta meg,valamint 1 szerencsés nyertes. Így összesen 10-en.
Ezúton is köszönöm a lehetőséget a csapatnak! Holnap 9 órától azonban már ti is megvásárolhatjátok a legelső dobozt,ami 8990 Ft lesz szállítással együtt.
A teszt doboz témája a Virág álom volt,így a box abszolút ehhez a témához készült.
Örültem,hogy nem fantasy,hanem egy könnyedebb,csajosabb témát kapott.És akkor nem húzom tovább az idegeiteket,megmutatnám,hogy mi is volt a BubbleBook tesztdobozában. Kezdeném a legfontosabbal,a könyvvel ami Colleen Hover:Velünk véget ért.
Sajnos pár nappal ezelőtt sikerült megvásárolnom magamnak,így  számomra egy felesleges példány lett,de hát erről nem a BubbleBook tehet. Abszolút illik ide,bár még nem végeztem vele. Pár oldal még hátra van,de engem teljesen lebilincselt,szóval akinek még nem volt meg   az örülhet neki. Őszinte leszek,meglepődtem,hogy egy Könyvmolyképzős kiadvány került a dobozba,inkább egy Gabo vagy Cicerós-ra számítottam vagy még a Menő könyvekre,valamiért a Kmk-t teljesen kizártam,mert árban sem ők a legolcsóbbak,illetve a saját dobozuk miatt.


Folytatnám a személyes kedvencemmel,ami a Bomb Cosmetics vadrózsás fürdőbombája. Én abszolút fürdőbomba mániás vagyok,így ez számomra tökéletes választás volt,akkor is ha nem fog sokáig megmaradni nálam.😉
Korábban még nem használtam Bomb fürdőbombát,inkább a Lusht-t preferálom,így ideje volt,hogy Őket is kipróbáljam.Az illata mennyei,tavaszias s természetesen ez is virágos. A fürdőbomba tetején virágok találhatóak. :)


A gyertya sem maradhatott ki a dobozból.Egész pontosan egy  Yankee Candle került bele,ami egy gyertyamániásnak maga a mennyország. Korábban még sosem találkoztam a Champaca Blosoomos Yankee Candle-el.Az illatát sajnos egyszerűen nem tudom beazonosítani,hogy mire hasonlít,de már a pasztel rózsaszín külseje miatt abszolút megnyert. Ez egyébként egy közepes illatgyertya,de ha jól láttam Magarországon már nem kapható,de lehet,hogy nem is lehetett,erről sajnos nem találtam semmilyen információt. Egy átlagos Yankee Candle égési ideje körülbelül 65-90 óra,szóval egy darabig biztosan ki fog tartani.

Most pedig akkor egy kicsit a dobozban található apróságokról írnék. A BubbleBook csapat kreatív volt,ugyanis a virág témához kapcsolódva került a dobozba egy virágzó fehér teagolyó is. A teagolyót forró vízbe kell helyezni,majd miután a teavirág kinyílott az ital már fogyasztható is.Nekem ez tök bejövős,bár nem vagyok nagy teás,így ezt majd a családom valamelyik tagjának kell elfogyasztaniA.


Volt egy aranyos könyvszütyő - ebben lapult a könyv- ami könyv tárolására tök jópofa megoldás,vagy akár ajándékba is lehet adni egy könyvimádó társunknak.
A szütyőhöz kinézetben tökéletesen passzoló levendulás zsák is rejtőzött a csomagocskában. Finom,jó illata van. Levendulás medált is kaptunk,ami a VintageSophie-nál szerezhető be. Nekem ez az egy dolog nem nyerte el a tetszésemet. Valamiért színekben egyátalán nem passzol ide,illetve a medált sem tartom a legjobbnak,de hát nem tetszhet minden.


Természetesen a külföldi dobozokban szokássá vált könyvjelző sem maradhatott el,amin egy Colleen Hoover idézet van,illetve a hátulján az írónő dedikációja található,ami egy könyvmoly számára igazán felbecsülhetetlen. Az előcsomag tesztelői kaptak Kamper Gergely fordítótól egy üzenetet,amit szintén jó ötletnek tartok.:)

Összességében én tökéletesen meg vagyok elégedve a csomaggal,főleg,hogy ez még nem az éles verziós volt. Ne feledjétek,holnap 9 órától rendelhető a doboz 8990 Ft-ért,siessetek nehogy elfogyjanak a dobozok! :)

BubbleBook webáruház:www.bubblebook.hu
BubbleBook facebook oldala:https://www.facebook.com/bubblebookbox/

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé