Ugrás a fő tartalomra

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés című könyvéről olvashatjátok a véleményemet!

Fülszöveg:
A ​srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!



Értékelés:


Az írónő másik könyvét az Üzletet imádtam és minden sorát faltam,így kíváncsi voltam erre a regényre is főleg,hogy ez az üzlet spin-off kötete ami Loganről, egy másik hokisról szól.
Róla az első részben is olvashattunk picit,de most ismerhettük meg igazán. Nem mondom,hogy lekörözte az Üzletet,de kifejezetten könnyed,szórakoztató és kikapcsoló.
Faltam az oldalakat!
A könyv elején a fiúról már megtudjuk,hogy beleesett a legjobb barátja barátnőjébe és természetesen túl szeretne lenni ezen,így minden lánnyal aki az útjába kerül lefekszik.
 így sem tudja rejteni a szeretetét Hannah iránt,amire a srác barátjai és a lány is hamar rájön. Hannah végig segítőkész volt a fiúval.
A másik főszereplőnk pedig Grace,aki egy átlagos lány akit a barátnője befolyásol,sajnos túlságosan is.Aztán egyszer Logan rossz helyre csönget be és Graccel találja szemben magát. És innentől mindkettőjük élete felfordul.

Logan karaktere az első perctől szerelem volt,annyira aranyos fiú tud lenni,de mégis kicsit rossz is.
Grace karakterével pedig könnyen lehetett azonosulni,de Hannah karakterét még mindig jobban szeretem. Viszont a Logan-Grace páros kifejezetten tetszett,nagyon cukik együtt. Viszont azt a szikrát nem éreztem köztük,mint ami Garrett és Hannah között van,szóval szerintem a való életben nem lennének sokáig együtt.
Mint ahogy az első részben,itt is akad zűrös családi háttér illetve konfliktus. Logan például súlyos családi problémákkal küszködik,az apja alkoholista és a testvérével neki kell vezetnie apja vállalkozását,ami iskola mellett nem egy egyszerű dolog. Főleg,hogy a testvére utazni akar a barátnőjével. Így Logan kénytelen cselekedni.
Ez az ötlet szintén tetszik,ráadásul az írónő fantasztikusan felvázolta az olvasóknak.Ami viszont nem tetszett,hogy túl sokat ugrott az idő a regényben. Pont a legizgalmasabb résznél előre ugrott az írónő 1-2 hónapot,pedig én kíváncsi lettem volna,hogy azalatt az idő alatt pontosan mi történik,és sajnos ez kimaradt. Kíváncsian várom az írónő következő könyvét,egészen biztos,hogy elolvasom!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé

Sziasztok! Bizonyára sokan láthattátok az Instagram oldalamon,hogy érkezett a Naturproduktól múlt héten egy különleges ajakápoló. Erről olvashatjátok most a beszámolómat. Az ajakápoló 2 színben kapható, Rose illetve Marsalában. Én a Rosét választottam,hozzám az a szín közelebb áll. Sosem volt még hasonló ajakápolóm,így kíváncsian vártam,hogy mi lesz az eredménye,vagy egyáltalán lesz-e,de szerencsére az utóbbi történt. Naponta 2-szer ajánlott/érdemes felvinni az ajkakra kézzel vagy a szivacsos aplikátor segítségével,de az utóbbi egyszerűbb és praktikusabb. Az ajakápoló feje szivacsos aplikátor,így könnyen fel lehet vinni,a kívánt területre. Használatkor én éreztem egy kissé bizsergető,mentolos hatást,de abszolút nem volt kellemetlen.A kiszerelése nem nagy,mindössze 7 ml, ezért is leszek kíváncsi,hogy mennyi ideig tart majd ki. Az ajakápoló hiarulonsavat tartalmaz,ami még teltebbé varázsolja az ajkakat,ezenkívűl sokkal puhább volt használat után az ajkam.Rúzs helyett szájfényként