Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés című könyvéről olvashatjátok a véleményemet!

Fülszöveg:
A ​srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos.

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!Értékelés:


Az írónő másik könyvét az Üzletet imádtam és minden sorát faltam,így kíváncsi voltam erre a regényre is főleg,hogy ez az üzlet spin-off kötete ami Loganről, egy másik hokisról szól.
Róla az első részben is olvashattunk picit,de most ismerhettük meg igazán. Nem mondom,hogy lekörözte az Üzletet,de kifejezetten könnyed,szórakoztató és kikapcsoló.
Faltam az oldalakat!
A könyv elején a fiúról már megtudjuk,hogy beleesett a legjobb barátja barátnőjébe és természetesen túl szeretne lenni ezen,így minden lánnyal aki az útjába kerül lefekszik.
 így sem tudja rejteni a szeretetét Hannah iránt,amire a srác barátjai és a lány is hamar rájön. Hannah végig segítőkész volt a fiúval.
A másik főszereplőnk pedig Grace,aki egy átlagos lány akit a barátnője befolyásol,sajnos túlságosan is.Aztán egyszer Logan rossz helyre csönget be és Graccel találja szemben magát. És innentől mindkettőjük élete felfordul.

Logan karaktere az első perctől szerelem volt,annyira aranyos fiú tud lenni,de mégis kicsit rossz is.
Grace karakterével pedig könnyen lehetett azonosulni,de Hannah karakterét még mindig jobban szeretem. Viszont a Logan-Grace páros kifejezetten tetszett,nagyon cukik együtt. Viszont azt a szikrát nem éreztem köztük,mint ami Garrett és Hannah között van,szóval szerintem a való életben nem lennének sokáig együtt.
Mint ahogy az első részben,itt is akad zűrös családi háttér illetve konfliktus. Logan például súlyos családi problémákkal küszködik,az apja alkoholista és a testvérével neki kell vezetnie apja vállalkozását,ami iskola mellett nem egy egyszerű dolog. Főleg,hogy a testvére utazni akar a barátnőjével. Így Logan kénytelen cselekedni.
Ez az ötlet szintén tetszik,ráadásul az írónő fantasztikusan felvázolta az olvasóknak.Ami viszont nem tetszett,hogy túl sokat ugrott az idő a regényben. Pont a legizgalmasabb résznél előre ugrott az írónő 1-2 hónapot,pedig én kíváncsi lettem volna,hogy azalatt az idő alatt pontosan mi történik,és sajnos ez kimaradt. Kíváncsian várom az írónő következő könyvét,egészen biztos,hogy elolvasom!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé