5 tipp a blogoláshoz

Sziasztok! Ez egy kicsit különlegesebb bejegyzés lesz,ugyanis most nem könyvekről lesz szó,hanem magáról a blogolásról,azoknak akik most szeretnének belevágni. Megosztok veletek pár személyes tapasztalatot/gondolatot.
Kommentben pedig várom a blogotok linkjét! Osszátok meg egymással! :)

1.Arról írj amit szeretsz

Szerintem az egyik legfontosabb dolog,hogy mindig olyanról írj ami a hobbid és később sem unod meg. Ráadásul a blogolás is egy idő után a hobbiddá fog alakulni,főleg ha naponta raksz ki új bejegyzést! Fontos,hogy szeresd amit csinálsz. :) Természetesen ez nem azt jelenti,hogy csak az adott témában írhatsz,a követőid szívesen ismernek meg,szóval akár magadról is írhatsz majd. Ha pedig nem akarod,hogy tudják ki vagy természetesen az is megoldható.


2.Idő

Mindenképpen csak az csináljon blogot akinek van rá ideje és nem havonta tud kirakni 1 bejegyzést,mert ez kevés és az olvasóknak sem fog tetszeni Azt ajánlom,hogy heti 1-2 rendszerességgel rakj fel bejegyzéseket,persze ha több az csak jó! :)

3.Ne a pénz/ingyen termékek miatt csináld

Mindenki tudja vagy legalábbis a többség ha nagy nézettséged lesz idővel ingyen termékeket fogsz kapni vagy akár fizetnek is ezért. Aki csak ezért akar blogot az neki se álljon,mert a bejegyzésekből le fog jönni mindenkinek,hogy nem szórakozás/hobbi céljából blogolsz és ez nem fog tetszeni az olvasóknak,ráadásul egy idő után neked sem lesz kedved új cikket írni.

4.Negatív/Pozitív vélemények

Nyílván nem mindenkinek fog az tetszeni amit te csinálsz,így érkezni fognak negatív vélemények is,ezeket kezelni kell és nem kiakadni,mert az nem fog neked és a blogodnak sem jót tenni. Ezeket az embereket tilthatok vagy egyszerűen törölheted a kommentjét,szóval nyugi. Ráadásul egészen biztos vagyok abban,hogy sok pozitív visszajelzést is fogsz kapni,szóval hajrá! :)

5.Közösségi platformok

Ajánlom,hogy akinek blogja lesz,csináljon hozzá facebook oldalt,hogy minél több emberhez eljusson az írása. Lépj be különböző csoportokba és oszd meg bátran a bejegyzéseid! :) Az instagram is kiváló lehet erre a célra,csak sajnos ott nem lehet megosztani a bejegyzésed linkjét,inkább csak képek posztolására ajánlom az oldalt!

És természetesen a blogolásban egy csomó jó dolog van. Nekem a személyes kedvencem az volt mikor Szirmay Ágnes írónő dedikált a Tilos az Á Könyvek standjánál.Én voltam az első akinek aláírta a könyvét a Könyvesztiválon, vicces volt mert mikor leültem azonnal felismert,úgy,hogy még soha nem találkoztunk eddig.

Kommentben pedig várom a blogotok linkjét! Osszátok meg egymással! :)Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé