Kis Olivér:Rozi és az arab herceg [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Kis Olivér:Rozi és az arab herceg című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! A könyvet recenziós példányként kaptam  Művelt Nép Kiadótól!

Fülszöveg:
Helló emberek! Tudok valami nagggyon durvát! 
Olivér vagyok. Olivér a rosszfiú, aki senkit sem hagy hidegen. Mert hát vagy szeretnek, vagy ami még jobb, utálnak. Háháhá. 
Két hét Londonban, a Középsulis osztálytársaimmal: Rozival, a kis lúzerrel, Bendével a macsóval, és persze a barátnőjével, Barbival, aki szereti, ha minden olyan romcsiiii. 
Találkoztatok ti már igazi herceggel? De olyan igazán tekintélyes, dúsgazdag, szinte mesebeli herceggel? Na én igen. 
Elég komoly sztori. Olvassátok el. Annyit ígérhetek,hogy nagggy buli lesz!


Értékelés:

Pár hónappal a megjelenés előtt már szembe jött velem a könyv mégpedig azért mert akkor a Libri 3500 Ft-ért árulta az előjegyezhető könyvet. Szerencsére azóta ez az ár megváltozott és már csak 2000 Ft a,bár ez is sok érte....
Úgy gondoltam,hogy mivel hatalmas reklámot kapott mindenhol és Libri sikerlistás is lett,így nem lehet olyan rossz. Hát nagyon tévedtem!
Nem fogok egy hosszú véleményező kritikát írni,mert semmi értelme sincsen. Egyetlen egy pozitívumot tudok felhozni,azt,hogy vége lett.
Semmi többet. Alapvetően ez a könyv ifjúsági irodalomnak van hirdetve,ha jól tudom,ezzel szemben maximum 8-10 éveseknek adnám a kezébe,akiknek talán tetszene. TALÁN.
Nem áll szándékomban sem a sorozatot,sem pedig magát az írót lehordani/leszólni,de ami rossz, az rossz! Mivel ez egy sorozat lesz,legalábbis azt mondták,megkérném az írót,hogy egy kis szókincset vigyen már bele a könyvbe és ne legyen minden oldalon a középsuli.hu megjelenítve mert nagyon dühítő 
Ennyi önreklámot még sosem láttam egy könyvben sem,de itt.. !Már pár oldal után nagyon zavaró volt. Valamint a romcsi szó. Istenem. Most komolyan. Muszáj Barbi karakterének folyamatosan ezt mondania? Olyan kiábrándító! Valamint a képek a könyv közepén. Majdnem elsírtam magam a röhögéstől,folytak a könnyeim. EMBEREK! Mi ez? Egy képes könyv?? Vagy mi volt a terv? Hogy kivágom és a szobám falára felragasztom?  Ráadásul a képek amiket beraktak még azok is rondák! Jobbat nem találtak? Valaki aki tudja magyarázza meg nekem,kérlek,mert érdekelne!Ha valakinek ez az első könyv amit olvas,mert biztos van olyan annak el fogja venni a kedvét az olvasástól,mert egy könyv nem ilyen! Azt sem tudom,hogy miért pont a Művelt Nép Kiadó adta ki ezt a könyvet. A fülszövegben azt írja,hogy ,,mindazoknak akik szeretik Leiner Laura könyveit, a Twilight , a Felhők Fölött Három Méterrel, vagy a 13 reasons why világát'' EZ MI? Hogy lehet ezt a szennyet Leiner Laurához vagy a 13 okom volt-hoz hasonlítani. A Twilightot nem olvastam így arról nem tudok nyilatkozni,de ennél a könyvnél még az Alkonyat film is jobb volt. Aki a fülszövegbe beleírta ezt olvasta az említett könyveket? Vagy csak azért írta bele,hogy megfogja az embereket?  Na az biztos,hogy nem fogom aláírattatni a szerzővel a könyvet!! Köszönöm,hogy elolvastátok a bejegyzést! 

Ha mégis megvennéd  azt itt tudod megtenni:https://www.libri.hu/konyv/kis_oliver.rozi-es-az-arab-herceg.html?p_id=7991

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé