Kathryn Croft:A lány akit elvesztettél [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Kathryn Croft:A lány akit elvesztettél című könyvéről olvashatjátok a véleményemet!


 
Fülszöveg:
Tizennyolc éve elrabolták a hathónapos lányodat. Ma visszatért?

Simone és a férje, Matt némileg túltette magát a tragédián, ám fölbukkan egy fiatal nő, és közli Simone-nal, hogy hírei vannak az elrabolt gyermekről. De vajon ki ez a Grace? Meg lehet bízni benne?

Amikor Grace-nek is nyoma vész, Simone mindenre elszánt kutatásba kezd a lánya és egy titokzatos asszony után, akinek életbevágóan fontos bizonyítékai lehetnek a rejtély megoldására.

Miközben Simone egyre közelebb kerül az igazsághoz, baljóslatú és végtelenül veszedelmes terepre téved

Hátborzongatóan lebilincselő, fordulatos pszichológiai thriller A lány a vonaton és a Holtodiglan rajongóinak, amely hónapokig állt a bestseller listák élén.


Könyvről:

Kiadó:Művelt Nép
Kiadási Év:2017
Oldalszám:320

Értékelés:

Ez volt az a könyv, aminek a befejezésére egyáltalán nem számítottam. De nem tudom milyen rutinos krimi olvasónak kell lennie valakinek, hogy erre rájöjjön.
Nagyon olvasmányos, izgalmas. Vannak benne olyan dolgok, ami számomra érthetetlenek , pl miért nem szólt a rendőrségnek főszereplőnk és kezd egyedül magánnyomozásba egy védtelen nő, de hát lelke rajta ! Ha nem így lett volna , nem írodott volna meg a könyv. Nem igaz?
A történet alapja, hogy Matt és Simone hat hónapos babáját egy parkból elrabolják. Aztán  18 év múlva egy lány egy nyuszival bizonyítva betoppan és azt állítja: ő az elrabolt leányzó, de most bajban van, segítsen neki Simone kikerülni a pácból.Hogy mi a pác, azt természetesen nem mondom el... Simone hiszi is nem is amit a lány mond. Mire aztán beleéli magát, hogy előkerült a lánya, arra Helena-Grace eltűnik. Simone hírcsatornánál dolgozva megszokta, hogy önállóan menjen dolgok után. Most is azt teszi. Ennek során olyan emberekkel találkozik, hogy nna,: csupa barátságos,  jóképű erőszaktevővel és gyilkossal.Illetve azok mitsemtudó nejeivel .  A tudomására jutó dolgok nagyon mocskosak, azok részletes elemzését elolvashatja tisztelt Olvasó a könyvben. Továbbá azt is, hogy kik hajtották végre azokat ! De hogy én mennyire nem gondoltam a végére !!!!!
Nem azt mondom,hogy ez életem krimije, de mindenképpen jó könyv. Nagyon olvasmányos és nagyon belém tudta sujkolni, hogy mennyire ki van egy fiatal lány szolgáltatva ismeretlen férfiakkal randevúzva... Szóval hagyományos értelembe vett  romantika  nem igazán található a könyvben. Finoman szólva. Vagyis ez nem igaz, mert a Porter házaspár tagjai még mindig őszintén ragaszkodnak egymáshoz annak ellenére, hogy babájuk elvesztése után nehéz időszakon mentek keresztül. Bár nekem Simone munkatársa a kék szemű, kellemesen izmos testalkatú és néha félmeztelenül mászkáló nyomozótárs volt a kedvencem......
A végére minden kiderül és megoldódik, illetve minden szereplő odakerül ahová való és megérdemel.
Nekem tetszett, főként azért, mert a dőlt betűkkel íródott vallomást még csak véletlenül sem az írta, akire én gondoltam !!!! Feltétlenül olvassátok el krimirajongók !  Ha egy mondattal kéne jellemeznem a történetet az ez lenne: soha nem bízhatsz meg senkiben teljesen, hiszen sosem ismerhetsz meg senkit sem igazán
Köszönet Művelt Nép Könyvkiadónak a könyvért és hogy elolvashattam azt! Kathryn Croft remek !

Egyébként ha megtetszett a könyvajánlóm vagy könyvet vásárolnál,akkor a Libri oldalán megteheted! :) Ráadásul ha rákatintassz az alsó könyvek egyikére most mindegyik könyvre minimum 5% kedvezmény jár. Szóval ne hagyd ki!!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé