Ugrás a fő tartalomra

Interjú Bálint Szabina írónővel! .)

Sziasztok! A mai napon Bálint Szabina írónővel olvashatjátok az interjúmat! :)

1.Honnan jött az első történeted ötlete?
1.Pár éve egy költözés miatt távol kerültem a barátnőimtől, akik mindig is nagyon fontos szerepet töltöttek be az életemben. Mint ahogyan első regényemben, nálunk is minden héten volt egy “csajos nap”.Ennek az hiányérzetnek tudom be azt, hogy kialault a fejemben ez a történet.

2.Hány éves korod óta írsz?
2.Nagyjából 11 éves voltam amikor megírtam életem első rövid történetét. Azóta sajnos nem írok folyamatosan, egy hosszabb időre teljesen abba is hagytam.
De szerencsére pár éve újra elkezdtem és mostmár nem tudom írás nélkül elképzelni a jövőmet…

3.A saját életedből is merítettél dolgokat?
3.Bár a Péntek? Csajok! kitalált történet és a szereplők is a képzelőerőm művei, azt be kell vallanom, hogy van benne pár sztori amit ugyan kiszineztem, de valós eseményeken alapszanak.

4.Melyik a kedvenc részed a saját könyvedből?
Ez egy nagyon jó kérdés... Minden percet imádtam amit a könyv megírásásval töltöttem. Leginkább talán Angelika jellemfejlődésére vagyok a legbüszkébb. Ezért egyik kedvenc jelenetem amikor a történet végén végre konfrontálódik Mikivel Budapest utcáin.

5. Az írás a napodnak hány százalékát teszi ki?
Igyekszem minden hétvégén minimum 2-3 órát az írásra szánni, de hétköznap sajnos nem mindig van rá ennyi időm.


6.Lesz következő regényed? Ha igen, lehet már róla tudni valamit?
Lassan, de biztosan dolgozom rajta, igen. :)

Annyit már most elárulhatok, hogy folytatódik a Csajok története, ezúttal még több kalandba keverednek, melyek során új felfedezésket tesznek az élet nagy (leginkább nőket foglalkoztató) dolgairól.Annyit még elárulok, hogy a könyv nagy része külföldön játszódik.

7.Ki a kedvenc szereplőd a saját könyvedből?
A Péntek? Csajok!-ból Virág.
A következő történetben azonban már egy egészen új Angelikát ismerhetünk meg és a folytatásban azt gondolom hogy őt nevezném meg kedvenc karakteremnek.
Remélem az olvasóimnak is tetszik majd az új Angelika... ;)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Dr.Cserjési Petra:Halott Barátnők [Értékelés]

Sziasztok! Ma Dr. Cserjési Petra:Halott Barátnők című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! Fülszöveg:   Öt hulla. Egy tetthely. Egy közös pont. Vagy mégsem? Egy átlagosnak induló napon, a szennyvíztelepen öt női holttestet találnak. Látszólag egyetlen közös ponttal: Lolával. Az ügy felgöngyölítését láthatatlan erők gátolják, így az lezáratlanul már-már a feledés homályába merül. Két év után, a váratlan helyről érkező bizonyítéknak köszönhetően, az ifjú nyomozónő új főnökétől kap egy esélyt, hogy utána járjon a rejtélynek. Vajon választ kap élete egyik legfontosabb kérdésre? Ki gyilkolta meg a legjobb barátnőit? Ahogy titokzatos segítőjével egyre mélyebbre ásnak, úgy derül ki, hogy mindenkinek vannak titkai, amiket elrejtene a világ elől és, hogy valójában senki sem egészen az, akinek látszik… Lesz, akinek fontosabb az igazság, mint a titkok megőrzése? Vagy mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe? Te mit tennél? Dr. Cserjési Petra regényében egy szövevényes történe