Ugrás a fő tartalomra

Karácsonyi csodák?! /LUSH/

Kb 1 éve lettem teljesen Lush függő,azóta pedig ha fürdőbombát szeretnék venni,csak tőlük rendelek,és,hogy miért? Ebből a bejegyzésből kiderül. Holnap pedig érkezik a Gubanc ékszer oldalról való beszerzéseim!

Alapvetően ami a legszimpatikusabb a Lushban az az,hogy nem tesztelnek állatokon,illetve kézzel készítik minden terméküket.Illetve az illatuk.Az első ami beugrik a Lush szóval kapcsolatban,az a mennyei illat,ami az üzletben kering.Valamint a termékeknek is rendkívül intenzív,finom,kellemes illatuk van,miután elhasználtam a termékeket még utána is lehetett érezni azt a dobozban.
Az én kedvenc termékeim egyértelműen a fürdőbombák és a habfürdők,aki ezt vesz nekem bármilyen alkalomra,az jól ismer engem és tudja,hogy mire vágyom,mert Lush-al sosem lehet mellé lőni nálam. (Anya hamarosan karácsony!) Szóval nagyon örültem mikor választhattam az oldalukról termékeket,amiket kipróbálhattam. Mondjuk a válogatás elég sok ideig tartott,legszívesebben az összes terméküket kipróbálnám. Végül 2 termékükre esett a választásom,de hatalmas örömömre 4 termék lapult a csomagomban,szóval nekem is meglepetés volt,hogy mit kapok. A csomag pont szülinapom előtt érkezett,így tökéletes ajándék lett.

Kezdem a kedvencemmel. Ez pedig a The Snowman elnevezésű csillámos habfürdő ,ami kakaóvajból,szicíliai citromolajból és she vajból áll. Annyira aranyos,nagyon feldobja a fürdőszobát,jelenleg én a szobámban tartom,olyan jó érzés ránézni,az illata pedig kellemesen citromos.Szegény hóemberkét rendesen féltem,nehogy történjen vele valami!Biztosan nem 1 fürdőzés alkalmával fogom elhasználni,próbálom beosztani,hogy minél tovább láthassam. Egyébként erről a cukiságról lenne szó:

Aztán érkezett még 1 csodálatos fürdőbomba is,ami a Thundersnow nevet viseli. Ebben pedig kolumbiai kakaó abszolúttal,apttogós cukorka és borsmenta olaj lelhető fel. 12 összetevőből áll,ebből pedig 10 természetes összetevő,ami valljuk be eléggé jó arány,a maradék 2 pedig a Parfüm és Lauryl Betain,amik biztonságos szintetikus anyagok. Kíváncsi vagyok,hogy fürdésnél mi lesz a közepében,mert egész biztos vagyok benne,hogy a Lush elrejtett ott valamit. Én egyébként kék csillámporra gondolok,de majd hamarosan kiderül.Nektek sem szeretném lelőni,hátha valaki ilyentt kap karácsonyra.


Ezerszer körbenéztem már a Lush oldalán,de a Snow Fairy szilárd testkondicionálójával még sosem találkoztam,és ez rendkívül nagy hiba volt.!Mikor felnyitottam,már akkor potyogtak rám a kékes,rózsaszín csillámporok,el sem tudom képzelni milyen lesz majd amikor használni fogom. Talán ennek a terméknek van a legjobb illata,bár azt nem tudom megmondani mire hasonlít. Egyébként a termék hidratálást és bőrpuhítást ígér,reményeim szerint ez tényleg így lesz,mert a bőrömnek eléggé szüksége lenne a puhításra.Főleg így a téli,száraz időkben.Egyébként a Snow Fairy nevet nemcsak ez a termék viseli,van még hozzátartozó tusfürdő,szappan,csillámtömb,együtt pedig biztosan nagyon jól néz ki.A termékek megtalálhatóak a Snow Fairy ajándékcsomagban,amiben 4 termék található:(tusfürdő,testkondicionáló.fürdőbomba és egy Bubble Bar)
 Aki pedig pink mániás,annak egyenesen kötelező ez a csomag! Tudjátok karácsonykor magatokat is megkell lepni valamivel! 


Sajnos elérkeztünk az utolsó cukisághoz,ami a Twilight Sparkle Jar:Csillámtár,halvány lila színben. A főbb összetevői levendula és bio kakaóvaj. Ez is,mint a Lush összes terméke természetes  összetevőkből készül,némelyikben pedig biztonságos szintetikus anyagok találhatóak. Ez továbbra is rendkívül szimpatikus számomra.
A terméket egyébként aki nem tudná,úgy kell használni,hogy a megfelelő helyen ki kell lyukasztani,majd a kívánt testfelületet be kell szórni hintőporral. A tartóját ha szeretnéd, pucér testápolóként is elhasználhatod. Én már kipróbáltam és egyébként borzasztó jó az illata.!Lágyító és kondicionáló hatása van.
De figyelem! Használat után garantált a csillogás! :) :)









Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A srác nem csak a pályán szeret játszani… Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende,

Borítóleleplezés: Réti László - Falak mögött

Sziasztok! A mai napon egy borítóleleplezést hoztam nektek mégpedig Réti László:Falak mögött című könyvéről. Fülszöveg: Európát szíven találta a két évtizedes migrációs hullám. A kontinens bezárkózott Sötét korszak köszöntött ránk. A kontinens déli- és keleti határát hat méter magas építmény, a Fal szegélyezi. Kétszáz méterenként őrtornyok állnak géppuskákkal, mesterlövészekkel. Tűzparancs van érvényben. Ezrek halnak meg, mert megkísérlik átmászni vagy áttörni a falat. A kontinenshez tartozó szigetvilágot fel kellett adni. Szicília, Kréta, Ciprus, Málta – mind elvesztek. Földjükön anarchia tombol, nincs jog, nincs rend, csak forrongó, reményvesztett embertömeg. Radnai Margit az Európai Bevándorlási Hivatal tapasztalt ügynöke ebben a világban próbálja megvédeni azt, ami számára igazán fontos. A saját elveiért áll ki, akárcsak a többiek: a budapesti egyetem fiatal, radikális elveket való tanára, a New York-i könnyelmű oknyomozó újságírónő, és a világszert