Egyedi Póló Tervezés /Kreativator/

Sziasztok! A mai bejegyzésben egy magyar webshopról lesz szó,mégpedig a Kreativátorról!
Tartsatok velem! :)


Régóta szerettem volna tervezni,egy egyedi készítésű pólót és most lehetőségem volt rá,amit köszönök a Kreativator.hu-n! Én egy fekete női toppot terveztem,a feliraton pedig a Girl Power szerepel piros színnel. Képet hamarosan láthattok az Instagram oldalamon,illetve a posztban is. Sajnos jelenleg a póló mosásban van,de legalább láthatjátok majd a kopásálloságát.
A mérete szerencsére egyezik a mérettáblázatban leírtakkal,ami azonnal megnyugvással töltött el , eleinte féltem hogy kicsi lesz,sajnos jártam már így magyar webshoppal is,ebből adódóan nem is szoktam gyakran online vásárolni,csak ahol garanciális.
Az anyaga 100%-ban pamut,kellemes tapintású,könnyen mosható egyértelműen kényelmes viselet a mindennapokra. Mosás után sem kopott le a minta,pontosan ugyanolyan mint újkorában. Mivel én toppot készítettem,sajnos mostanában nem sűrűn fogom tudni viselni,de nyáron annál inkább.
A webshopban nemcsak ruhákat lehet tervezni,hanem különbözű egyedi ajándékokat is akár szülinapra,karácsonyra,barátoknak.
Póló/pulóver illetve alsónemű tervezésnél lehetőség van különböző színt/fazont választani. A rendelés menete nagyon egyszerű a webshop főoldalán bal oldalra kattintva kiválasztod a kívánt stílusút. Miután ez megvan,jöhet a fazon kiválasztása (Top-V alakú kivágás) Ha ez is megvan a jobb felső sarokban kiválaszthatod a mintát vagy te is feltöltheted a saját képedet,szövegedet ,amit szívesen viselnél. A bal oldalon  pedig a színt tudod módosítani. Összesen 15 szín közül válogathatsz,nőknél a toppot mindenképpen ajánlom,férfiaknál szerintem a karcsúsítótt fazonú néz ki a legjobban,ha valamivel meg szeretnéd lepni a párodat/apukádat karácsonykor.Jó ötlet,főleg ha szereti az egyedi mintákat. Az oldalon egyébként lehetőség van telefontokot,bögrét,párnát,puzzlet és még sok mindent tervezni. Látogassatok el ti is a webshopra!.Kifejezetten szimpatikus volt számomra,hogy mindig kaptam értesítést,hogy a rendelésem melyik fázisban tart. Miután elkészítették a pólóm másnap vagy 2-nappal később már csengetett is a futár,szóval extra gyors szállítást kaptam.Azóta egyébként terveztem már egy másik pólót is a barátnőmnek,ami szintén kifogástalan volt,ráadásul karácsony közeledtével is hamar elkészült.Abszolút megbízható a webshop,mindenkinek csak ajánlani szeretném,aki valami egyedire vágyik ,garantáltan jó ajándék!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING