Carrie Cooper:A Szemtanú [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Carrie Cooper:A Szemtanú című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! Köszönöm az Álomgyár Kiadónak,hogy elolvashattam! :)

Fülszöveg:
Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? 
Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak?
Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.
Carrie Cooper kalanddal, érzelemmel, humorral és váratlan fordulatokkal teli története során végigizgulhatjuk, hogy egy teljesen hétköznapi lány mit tesz olyan cseppet sem mindennapi helyzetek sodrásában, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.

Könyvről:

Író:Carrie Cooper
Kiadó:Álomgyár
Kiadási Év:2016
Oldalszám:416

Történetről:

A történet főszereplője Lili Green aki egy körutazásra készül,azonban azt nem gondolta,hogy utazása előtt egy büncselekmény szemtanújává válik és egy bérgyilkos el akarja kapni majd Őt.
Lili ennek ellenére is elutazik,felszáll a Londoni repülőgépre és ezen a járaton utazik 2 ügynök is,akik meg akarják menteni a nőt,így kitalálják,hogy Lilit elrejtik a nyilvánossá elöl,hogy a gyilkos ne találja meg őt.
A nő az idejét egy szállodában tölti,de közben egy másik ügybe is belekeveredik és drogcsempészek kiszemelik szeretőnek. Habár a történet kriminek indul, végül inkább romantikus irányba megy el.

Lili egy okos,értelmes nő volt,azonban voltak olyan döntései,gondolatai amivel nagyon nem értettem egyet és nem értettem,hogy hogyan viselkedhet egy adott helyzetben úgy,ahogy ő viselkedett. 
A kedvenc szereplőm egyértelműen Zack lett.aki a körülményekhez képest mindig higgadtan kezelte a dolgokat,és mindig mindent alaposan átgondolt,szóval számomra azonnal szimpatikus lett,és belopta magát a szívembe.
Izgatottan követtem az eseményeket és kíváncsi voltam,hogy hogyan is fog Lili kimászni ezekből az ügyekből. 
Nem egyszer fordult elő,hogy akaratlanul is elmosolyodtam egy-egy alkalommal,hiszen főszereplőnknek nagyon jó humora van és tetszett,hogy az írónő pont jókor csempészett bele a történetbe egy kis humort.
Az egész könyv egy jól felépített történet,és minden szál logikusan passzol egymáshoz.Aminek nagyon örültem,hogy egyáltalán nem volt kiszámítható,pedig az elején azt gondoltam,hogy sablon történet lesz,és legnagyobb örömömre ez nem,így történt. Imádtam minden egyes sorát,szinte faltam a sorokat.
Tipikusan ez-az a könyv amit,ha akarnék sem tudnám letenni!
Szerintem mondhatom azt,hogy a vége hatalmasat ütött,és nem hagyományos befejezést kaptunk. Örülnék egy folytatásnak! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé