Ugrás a fő tartalomra

B.A. Paris:Zárt Ajtók Mögött Értékelés

Sziasztok! A mai napon B.A. Paris:Zárt Ajtók mögött című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! 
Köszönöm a Művelt Nép Kiadónak,hogy elolvashattam!

Fülszöveg:
Mindenki ismer olyan párokat, mint Jack és Grace. Jack jóképű és gazdag, Grace bájos és elegáns. Kedveljük őket, még ha nem is áll szándékunkban. 
És szeretnénk Grace-t jobban is megismerni.
Csakhogy ez nem is olyan egyszerű, ugyanis Jack és Grace elválaszthatatlanok.
Van, aki ezt igaz szerelemnek nevezné. Mások talán feltennék a kérdést, hogy Grace miért nem veszi fel soha a telefont. Vagy miért nem lehet vele beülni valahova egy kávéra, jóllehet nem dolgozik. És hogy marad olyan sovány, noha rafinált fogások sorát főzi? És vajon miért van rács az egyik hálószoba ablakon?
„ Briliáns, dermesztő, félelmetes és letehetetlen. "
Lesley Pearse


Könyvről:
Író:B.A Paris
Kiadó:Művelt Nép Kiadó
Kiadási Év:2016
Oldalszám:320 oldal

Értékelés:

Hopp ! És itt egy újabb pszichológiai thriller, amit  én személy szerint nagyon kedvelek. Főszereplőink egy fiatal pár. Szépek, gazdagok. boldogok a kívülállók szemében : tökéletesek. Persze lehetnének azok is, de nem azok , mert ha azok lennének , akkor Nicholas Sparks írna róluk történetet és nem B.A. Paris.
Tehát a csuda- jóképű, intelligens, kedves férj mindaddig mintaférfi, amíg más is látja. Ahogy kettesben marad feleségével Gracé-val, egy szörnyeteggé válik. Nem, nem veri a nejét. Sokkal betegebb annál, hogy ezzel beérje. Mikor előszőr meglátja a lányt egy parkban a mentálisan beteg hugával  egy maga számára tökéletes, egy normális ember számára döbbenetes tervet eszel ki. És hogy meg tudja valósítani, megismerkedik a szép, okos, független lánnyal. Mindannyiuk pechjére. Grace  nem naiv, nem buta, mégis beleesik az csapdába és szép lassan feladja a függetlenségét jelentő állását,  megtakarított pénzét,lakását, barátait.
Szóval a Jack Angel névre hallgató szörnyeteg /nevét természetesen maga választotta / látszólag a tenyerén hordozza új feleségét és annak hugát. Új álomházat vásárol ami pont úgy néz ki, ahogy azt felesége lerajzolta neki egyik korai randevújukon. Pontosabban majdnem olyan, mert Jack kiegészíti olyan helyiségekkel , amik nem voltak az eredeti terven  csak az ő beteg elképzelésének megvalósításához kellenek.
Vannak még barátok is. Sajnos vakok és  nem veszik észre, hogy túl tökéletes minden. Egyetlen nő van, akinek valami nem stimmel : Esther.
De mivel Grace nem buta és nagyon nem szeretné ,ha teljesülni Jack rémes terve, ezért megpróbál valamit tenni. Többször is. És hogy sikerül-e meglépnie, az a könyvből kiderül
Mindenképpen ajánlom azoknak, akik szeretik a hasonló témájú könyveket. Az alap felállás /hibátlannak látszó házasság, ami közel sem az / már ismerős lehet más könyvekből de amivel kiegészül azt még nem olvastam más történetben. Nekem tetszett. Hamar ki is végeztem. Szurkoltam rendesen a lányoknak. Külön jó volt, hogy Grace nem volt tutyimutyi, hanem megpróbálta a lehetetlent. És még valami ami nagyon fontos: soha ne add fel a teljes függetlenségedet senki miatt sem. Az egyik legnagyobb csapda szerintem, ha valakitől 100%ban függened kell. Akár anyagilag ,akár érzelmileg. Ha meg a kettő összeadódódik, na akkor van igazán gáz!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé

Sziasztok! Bizonyára sokan láthattátok az Instagram oldalamon,hogy érkezett a Naturproduktól múlt héten egy különleges ajakápoló. Erről olvashatjátok most a beszámolómat. Az ajakápoló 2 színben kapható, Rose illetve Marsalában. Én a Rosét választottam,hozzám az a szín közelebb áll. Sosem volt még hasonló ajakápolóm,így kíváncsian vártam,hogy mi lesz az eredménye,vagy egyáltalán lesz-e,de szerencsére az utóbbi történt. Naponta 2-szer ajánlott/érdemes felvinni az ajkakra kézzel vagy a szivacsos aplikátor segítségével,de az utóbbi egyszerűbb és praktikusabb. Az ajakápoló feje szivacsos aplikátor,így könnyen fel lehet vinni,a kívánt területre. Használatkor én éreztem egy kissé bizsergető,mentolos hatást,de abszolút nem volt kellemetlen.A kiszerelése nem nagy,mindössze 7 ml, ezért is leszek kíváncsi,hogy mennyi ideig tart majd ki. Az ajakápoló hiarulonsavat tartalmaz,ami még teltebbé varázsolja az ajkakat,ezenkívűl sokkal puhább volt használat után az ajkam.Rúzs helyett szájfényként