2016 Évzáró Bejegyzés! ♥

Sziasztok! Elérkeztünk az évzáró bejegyzéshez! Szeretném mindenkinek megköszönni ezt az évet!Nagyszerűek voltatok!Összesen 72 bejegyzést írtam ebben az évben erre a blogra és 24-et erre a másikra. Az összes Írónak köszönöm,hogy interjút készíthettem velük! És minden kiadónak köszönöm a támogatásukat! Az idei év legnagyobb meglepetése számomra az Instagram oldalam volt ahol 6133 követőm lett. Számomra ez hihetetlen,szóval tényleg nagyon köszönök mindent! Facebookon 3500 likeoló,Moly.hu-n 126 követőm lett- És akkor ennyit a számokról. Fantasztikus dolgok történtek velem 2016-ban hiszen 2-szer is részt vehettem az Szjg találkozón és találkozhattam a kedvenc szerzőmmel Leiner Laurával. És Laura születésnapomkor boldog születésnapot kívánt nekem! Talán ez volt számomra a legnagyobb élmény. Valamint egyszer sikerült eljutnom a Könyvmolyképzőbe is ami már régi nagy álmom volt és természetesen nem tértem haza üres kézzel, több zsákbamacskát vásároltam! :) Régi nagy álmom vált azzal valóra,hogy az ajánlóm bekerült Spirit Bliss:A szem című könyvébe! Aztán hatalmas öröm volt,hogy Marni Bates levelet küldött nekem és dedikált matricákat. Igazán jól esett,hogy a Menő Könyvek szerkesztője interjút készített velem.Valamint egyszer az L&L könyvesboltban is jártam ahol nagyon sok mindent vásároltam. :)

Pár kép a 2016-os évemből:

A IX. májusi Szjg találkozó.


Leiner Laura születésnapi üzenete


Spirit Bliss:A szemElső zsákbamacskám. Egyébként Alex Flinn:A szörnyszívű című könyve volt benne. Imádtam a könyvet :)

Marni Bates levele :)


Aztán kicsit áttérnék azokra a dolgokra amit 2015-ben megfogadtam,hogy majd 2016-ban sikerülni fog. 3 dolgot szerettem volna ebből sajnos csak 1-et sikerült megvalósítanom vagyis inkább azt is nektek sikerült szóval a fogadalmakat teljesen elbuktam😓😂 Ezek lettek volna azok:

1.Elolvasok 2016-ban 100 könyvet!  Na ez nagyon kudarcba fulladt sajnos csak 64 könyvet sikerült elolvasnom ez pedig összesen 20377 elolvasott oldalt jelent. 😢 Kicsit csalódtam magamban

2.A moly.hu-n 30 kihívást teljesítek. Majdnem sikerült azonban csak 29-et sikerült teljesítenem 😔

3.A facebook oldalon meglesz a 2000 like. Hát ez sikerült bőven több lett. KÖSZÖNÖM!♥

És akkor idén megfogadnék pár dolgot,de többet mint tavaly

1.Elolvasok 2017-ben 100 könyvet! SIKERÜLNI fog! Nem tudom,hogyan,de sokkal többet fogok olvasni!

2.A moly-hun 30 kihívást teljesítek.

3.Minimum 80 könyvről értékelést fogok írni

4.Minimum 16 író/írónővel interjút szeretnék készíteni

5.Kevesebb könyvet veszek     Jó ezt nem tudom megfogadni

És azért leírom azokat a számokat amiket szeretnék jövőre elérni

Facebook likeok száma:5000
Instagram követők száma:10000 (Nehéz lesz)
Moly.hu követések:200

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ IDEI ÉVET! ♥♥


Lili♥

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING