Amy Harmon:Arctalan Szerelem értékelés

Sziasztok! A mai napon Amy Harmon:Arctalan Szerelem című könyvéről olvashatjátok a véleméneymet!

Fülszöveg:
Ambrose ​​Young nagyon szép volt – olyan szép, mint a romantikus regények borítóin látható férfiak. Ezt Fern Taylor is tudta, hiszen tizenhárom éves kora óta falta ezeket a könyveket. És mivel Ambrose Young ennyire szép volt, Fernnek meg sem fordult a fejében, hogy valaha is övé lehet a férfi… egészen addig, amíg Ambrose Young már nem volt szép többé.
Az Arctalan szerelem egy kisváros története, ahonnan öt fiatalember indul el a háborúba, de közülük csak egy tér vissza. Az Arctalan szerelem a gyász története: a közös gyászé, az egyéni gyászé, a szépség, az élet és az önazonosság elvesztése fölötti gyászé. Az Arctalan szerelem egy lány szerelmének a története, amit egy megtört fiú iránt érez, és egy sebesült harcosé, akit ez az érzés egy hétköznapi lányhoz fűz. Az Arctalan szerelem a vigasztaló barátság története, a rendkívüli hősiességé, és egy olyan, modern A szépség és a szörnyeteg-mese, amely megmutatja, hogy mindannyiunkban megtalálható egy kicsi a szépségből, és egy kicsi a szörnyetegből is
Könyvről:
Író:Amy Harmon
Kiadó:Twister Media
Kiadási Év:2016
Oldalszám:366

Értékelés:
Mikor megláttam,hogy a moly.hu-n a 27.legjobb romantikus könyv és az 55.kortárs könyv azonnal tudtam,hogy nekem ezt a törtnetet minél hamarabb el kell olvasnom 

Nehéz erről a könyvről beszélni,igazából nem is tudom,hogy álljak neki ennek az értékelésének.
Sok komoly témát boncolgat a  ilyen például a szerelem,gyász,bánat stb. És emiatt a témák miatt nem egy vidám könyvet kapunk,amivel természetesen nincsen semmi baj,sőt ennek ellenére fantasztikus regényt olvashattam.
Fern a főszereplő lány, reménytelenül szerelmes Ambrose Youngba   mindig csak a fiúra gondol.A hősnőnek van még egy fontos fiú az életében,mégpedig Baleiy aki Fern unokatestvére és izomsorvadásban szenved. Az egész könyvben ő a legpozitívabb karakter,jó  lenne ha mindenki úgy látná a világot mint ő.
Ambrose egy jóképű pasi,úgy tűnik,hogy mindene megvan amit szeretne,de ez csak a látszat.Az országot terrortámadás éri és 4 barátjával együtt bevonul a seregbe,azonban csak ő tér haza,viszont teljesen megváltozik.Külsőleg és belsőleg is. A sztori felénél értettem meg,mikor Ambrose arca megsérül,hogy miért is Arctalan Szerelem lett a könyv címe
Mindhárom főszereplő teljesen más problémákkal küzd.A könyv bemutatja,hogy hogyan lépjünk tovább az önsajnálaton és,hogy hogyan legyünk pozitívak akkor is ha ez nehéznek is tűnik.
Gyönyörű történet volt,nagyon szépen és kifejezően ír az írónő.Igazán szívbe markoló és elgondolkodtató történetet olvashattam,ha csak egyetlen szóval lehetne jellemezni a könyvet akkor én biztos a valósághű jelzőt mondanám.Nagyon szépen köszönöm a Twister Media Kiadónak,hogy elolvashattam,remélem még sok-sok könyvet fog írni Amy Harmon.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING