Szirmay Ágnes:Szerelemre Castingolva

Sziasztok! A mai napon Szirmay Ágnes:Szerelemre Castingolva című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Köszönöm a Tilos az Á Könyveknek,hogy elolvashattam!

Fülszöveg:
Ha a legjobb barátod a titkos szerelmed, akkor csapdába estél. Ha elcipeled magaddal egy tévésorozat szereplőválogatására, ne csodálkozz, ha más is meglátja benne, amit te már régen tudsz…Dé, azaz Kozák Dénes egy vagány, kedves srác és iszonyúan jó a humora. Stern Virág pedig arról álmodozik, hogy ne csak jókat dumáljanak, ne csak együtt fűszerezzék újra a menzakaját, hanem Dé maga legyen a nagy Ő. Amikor mindketten egy szappanopera szereplői lesznek, gyökerestül felfordul az életük, és a kettejük közötti szálak is összegubancolódnak. A sztárok világába lépve olyan ellenfelek jelentkeznek, mint a szépséges tinisztár, Szilágyi Dzsenifer. 
„És amikor idáig jutottam a tervezgetésben, egy pillanatig nem is értettem, hogy ki fogja meg a karomat és ránt magához, be egyenesen egy lámpaállvány és egy felmosófa közé, egy díszletoszlop mögé, és ki csókol meg úgy, ahogyan még soha senki.”

Könyvről:
Írónő:Szirmay Ágnes
Kiadó:Tilos az Á Könyvek
Kiadási Év:2016
Oldalszám:330 oldal (MIÉRT ILYEN KEVÉS?)

Értékelés:
Tudjátok vannak az olyan könyvek amik hiába 300 oldal felettiek,te mégis kevésnek tartod,na igen ez tipikusan az a könyv. Mikor elolvastam a fülszövegét már tudtam,hogy ez nekem KELL. Aztán elkezdtem olvasni és teljesen magával ragadott először a 150.oldalon tettem le a könyvet,akkor is csak azért mert elfáradt már a szemem.Nem mondanám,hogy nem volt kiszámítható a történet,mert számomra az volt,de nem baj mert ennek ellenére tetszett,és nagyon jó volt a sorozatok világába repülni.
Érdekes volt olvasni a szappanoperák világáról,hogy milyen is valójában a reflektorfény,milyen is valójában a forgatás és maga a hírnév.,hogy dolgozzák ezt fel a híresek.Aki szereti a sorozatokat úgy ,mint én annak kötelező a könyv! Olyan jó volt a kulisszák mögötti dolgokról olvasni picit.És nemcsak az alapötlet hanem a szereplők is igazán szerethetőek voltak.Tökéletesen leírta az írónő a főszereplő,Virág érzelmeit,teljes mértékben olyan érzésem volt mintha én lennék a lány,és minden érzelmét,gondolatát át tudtam érezni.Ami még tetszett a történetben az a romantika volt,annyira örültem neki,bár szerintem anélkül is fantasztikusan megállná a helyét a YA világában. És akkor egy picit írnék a romantikus szálról.Megmondom őszintén egy percig sem szurkoltam Virágnak és Dénesnek,én egyszerűen a fiú karakterét NEM tudtam megszeretni,fogalmam nem volt,hogy miért szereti mindenki. Virág és Bence párosát sokkal jobban kedveltem,de szerintem mindenki így van ezzel,olyan szerethető páros. A fiút egyből megkedveltem.És miközben olvastam,egyszerűen nem tudtam előre megmondani,hogy melyik fiú fog Virágnál a befutó lenni.Szóval Virág szerelmi élete egyáltalán nem volt klisés.Összességében vicces,humoros,aranyos könyvet olvashattam!Nagyon-nagyon várom már a folytatást!Köszönöm a Tilos az Á könyveknek,hogy elolvashattam!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING