Ugrás a fő tartalomra

Anne L.Green:Viharos Érzelmek értékelés

Sziasztok! A mai napon Anne L.Green:Viharos Érzelmek című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! Köszönöm az Álomgyár Kiadónak,hogy elolvashattam! :)

Fülszöveg:

Szenvedély ​​nélkül lehet élni, de vajon érdemes? 
Jason Scott az FBI kommandós alakulatának tagjaként élte nem éppen hétköznapi életét. Egy napon azonban, egy balul elsült akció után, minden a darabjaira hullik körülötte. Létezésének új értelmet keresve elvállalja egy befolyásos szenátor lányának védelmét, ám hamar rá kell döbbennie, hogy nem kell a csatatérre lépnie, hogy kemény küzdelmeket éljen át.
A szépséges és lázadó Nina legfőbb szórakozása testőrei megleckéztetése. Mindennapi csatározásaik ellenére mindketten érzik, hogy lassan feltámad bennük az egymás iránti fékezhetetlen vágy, míg végül a lány egyszer csak meglátja a felszín alatt rejtőző valódi Jasont, és ráébred, hogy ő sokkal több mint egy testőr.
Heves ellenállásuk dacára hatalmába keríti őket a szerelem. A sors azonban újra és újra próbára teszi őket: támadások, ármányok, sötét titkok kereszttüzében rá kell ébredniük: a szerelemben nincs megalkuvás.
Vajon mindkettőjük vonzalmát csak a szenvedély mozgatja? Vajon van jövője a szerelemnek a múlt árnyékában?
Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje, a váratlan fordulatokban bővelkedő legújabb romantikus-erotikus regényében válaszokat keres a sokakat izgató kérdésekre.

Könyvről:
Írónő:Anne L.Green
Kiadó:Álomgyár Kiadó
Kiadási Év:2016
Oldalszám:496

Értékelés:

Megmondom őszintén,hogy sokkal jobb könyvet kaptam mint amire számítottam,egy teljesen más oldalát mutatta meg ebben a történetben az írónő és ez igazán tetszett.Sokkal több izgalom,romantika volt a történetben, egy igazi romantikus könyvet kaptam.Egy új világba repített Anne.A cím jellemzik a könyvet: ,,Viharos Érzelmek'' Pontosan így tudnám én is jellemezni. 
 2 teljesen különböző emberről szól a regény. Az egyik főszereplő Nina,aki nagyon szereti cserélgetni a testőreit és Ő az a személy akit bár először nem kedveltem igazán nagy változáson megy keresztül egy erős,határozott nővé válik,aminek én személy örültem,de sajnos így sem nyűgözött le annyira.A másik szereplőnk akit már az elején kedveltem Jason volt. Ő a tipikus rossz fiú,de mégis egy határozott,kemény,erős férfi,pontosan ő kell ebbe a történetbe.Igazán örültem annak,hogy Anne minden karakterét szépen kidolgozta.A történet teljes mértékben egy érzelmi hullámvasút,egyszer sírtam másszor pedig nevettem,tele volt nem várt fordulatokkal,nem egyszer lepett meg az írónő,és a legdurvább a befejezése ennek a könyvnek volt.Legszívesebben elfelejteném a könyv végét.Anne nagyon,nagyon remélem tudod,hogy ez a vég nagy szemétség volt!A mellékszereplők is  nagyon érdekeltek ezért,szerettem volna kicsit jobban megismerni több szereplőt mint például.Nathan kislányát és Nina édesanyjáról is szívesen olvastam volna többet,de talán ami késik az nem múlik.
Egy percig sem unatkoztam,gyors,izgalmas,letehetetlen.Köszönöm Annenak az újabb izgalmas tönetet,kíváncsian várom a következő könyvét.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A srác nem csak a pályán szeret játszani… Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende,

Borítóleleplezés: Réti László - Falak mögött

Sziasztok! A mai napon egy borítóleleplezést hoztam nektek mégpedig Réti László:Falak mögött című könyvéről. Fülszöveg: Európát szíven találta a két évtizedes migrációs hullám. A kontinens bezárkózott Sötét korszak köszöntött ránk. A kontinens déli- és keleti határát hat méter magas építmény, a Fal szegélyezi. Kétszáz méterenként őrtornyok állnak géppuskákkal, mesterlövészekkel. Tűzparancs van érvényben. Ezrek halnak meg, mert megkísérlik átmászni vagy áttörni a falat. A kontinenshez tartozó szigetvilágot fel kellett adni. Szicília, Kréta, Ciprus, Málta – mind elvesztek. Földjükön anarchia tombol, nincs jog, nincs rend, csak forrongó, reményvesztett embertömeg. Radnai Margit az Európai Bevándorlási Hivatal tapasztalt ügynöke ebben a világban próbálja megvédeni azt, ami számára igazán fontos. A saját elveiért áll ki, akárcsak a többiek: a budapesti egyetem fiatal, radikális elveket való tanára, a New York-i könnyelmű oknyomozó újságírónő, és a világszert