Bálint Szabina:Péntek? Csajok értékelés

Sziasztok! A mai napon Bálint Szabina:Péntek? Csajok című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! Köszönöm az Álomgyár Kiadónak,hogy elolvashattam!

Fülszöveg:Karrier ​​vagy anyaság?
Petra 28 évesen elmondhatja: ő egy sikeres nő. Megvan mindene: álmai munkája, férje az álmai pasija.
Egy napon azonban hirtelen minden a feje tetejére állt. Így felmerül benne a kérdés: mi a siker? Tényleg csak az anyaság és a karrier teheti teljessé egy nő életét?
Tartós kapcsolat vagy szingli élet?
Angelika és látszólag tökéletes vőlegénye lázasan készülődnek az esküvőjükre. Úgy tűnik, ők a következő „Brangelina”. De kiderül, hogy Miki nemcsak hogy egy „megszelídített playboy”, de menyasszonya ambícióit sem támogatja kellőképpen. Szabad-e Angelikának kompromisszumot kötnie? A szingliségtől való félelem belehajszolhatja egy házasságba?
Csillogás vagy gyermekkori álom?
A megrögzött szingli, Virág modellkarrierje szárnyal, élete legboldogabb időszakát éli. Nemcsak a legjobb pasik, hanem a modellügynökségek is kapkodnak utána. Egy ballépés miatt elveszíti azt, ami mindennél fontosabb számára. Vajon elég a csillogás és a népszerűség a boldogságához? Valójában mit ér a vágyott siker, ha oda van, ami igazán fontos az életében?
Bálint Szabina életszagú könyve könnyed stílusban próbálja megfejteni, hogy mi kell a csajoknak a boldogsághoz. A véletlenek összjátéka kapcsán pedig felmerül bennünk az örök kérdés: vajon vannak egyáltalán véletlenek?

Könyvről:
Írónő:Bálint Szabina
Kiadó:Álomgyár
Oldalszám:208 oldal

Értékelés:

Tipikusan ez az a könyv amit ha egyszer elkezdesz nem akarsz lerakni,mert tudod,hogy neked ezt most Ki KELL olvasnod.Kikapcsolódásra tökéletesen ajánlom  a regényt.A könyvnek a borítója fogott meg először,de hát most na olyan szépek azok a rúzsos ajkak annyira csajos. Mint maga a könyv. A regény középpontjában 3 csajszi áll akik teljesen különböznek egymástól mégis van közös pontjuk mégpedig,hogy megakarják találni a maguk boldogságát. Teljesen életszerű történetet olvastam,ami bárkivel megtörténhet..A szereplőket is szerettem,egyedi karaktereket ismerhettem meg.egyértelmű kedvencem Virág lett és volt olyan is akit  utáltam ő pedig Miki volt,és ha elolvasod tudni fogod,hogy miért.Szóval bátran ajánlom azoknak a könyvet akik szeretik a romantikus,csajos,könnyed történeteket.Egy pillanatig sem csalódtam a sztoriban. Izgalmas,lendületes,fordulatos ,letehetetlen! Köszönöm Szabina!Szívesen olvasnám a közeljövőben a folytatást is! Köszönöm az Álomgyár Kiadónak,hogy elolvashattam ezt a csodás regényt! :) Nem bántam meg!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING