Bella Thorne: Autumn ​ajándéka Értékelés

Sziasztok! A mai napon Bella Thorne:Autumn ajándéka című könyvről olvashatjátok az értékelésemet!  Köszönöm a Menő Könyveknek,hogy elolvashattam!

Fülszöveg:


Autumn Falls, a suli új csaja. Nem épp a legnépszerűbb lány az Aventura Gimiben.
Bár szerencsére szerez magának barátokat, akik jóban-rosszban mellette állnak, az mégsem túl jó jel, hogy kivívja a gimnázium méhkirálynőjének haragját. Sőt, rájön, hogy a fiú, akit kinézett magának, sajnos szintén a gonosz csajokkal lóg.
Attól kezdve, hogy Autumn elkezd az érzéseiről naplót vezetni, valóra válnak a legvadabb kívánságai. Vajon ez csak egy furcsa egybeesés? Vagy lehet, hogy a napló képes helyrehozni az életét?Könyvről:
Író:Bella Thorne
Kiadó:Menő Könyvek
Kiadási Év:2016
Oldalszám:280

Értékelés:

Autumn Falls egy átlagos lány aki édasapjával,édesanyjával és az öccsével él,minden rendben megy egészen addig míg Autumn édesapja bejelenti,hogy Floridába költöznek a tanév közepén. A lány természetesen nem akar ,de végül is belátja,hogy nem rajta múlik ez.
Egyik nap a lány apja autóbalesetben  életét veszti,ennek ellenére elköltöznek Floridába,ahol egy teljesen ,,új'' életet kell kezdenie. A lány gyászolja édesapját,próbál beilleszkedni az iskolába. Sajnos nem minden úgy történik ahogy Autumn szerette volna,bár szerez barátokat és egy igen helyes pasi is felfigyel rá,de sajnos így is akadnak a lánynak gyűlölői akikkel meg kell birkóznia.
Aztán egyik nap főhősünk a nagymamájától egy naplót kap amit elvileg édesapja hagyott rá,de kiderül,hogy ez nem egy sima napló, ugyanis minden amit beleír teljesül. Na és innen felfordul Autumn egész élete..

Nekem már az elején megtetszett a történet. Nagyon kíváncsi voltam erre a könyvre,hiszen tudtam,hogy Bella írta akit én mindig is szerettem mint színésznő és igazán érdekelt,hogy olyan jól ír-e mint ahogy színészkedik,de IGEN! Határozottan jól tud írni!
Az alapötlet már az elején megtetszett,egy kívánságteljesító napló,hmm ki nem álmodozott arról,hogy összejön a kiszemelt fiúval? Vagy,hogy elkisérje a bálra? Hát Autumn igenis szerette volna és teljesült is neki. Milyen jó lenne ha csak egyszerűen leírnák a kívánságunkat a naplóba és teljesülne!.
Még jobb,hogy nem volt megszabva,hogy mennyit lehet kívánni. Nem mondom azt,hogy nem volt kiszámítható,mert szerintem az volt,de akkor is kikapcsolódásnak tökéletes. Egy szokásos tinisztorit kaptunk,de nekem ezzel semmi bajom nincsen,sőt kifejezetten örültem neki,mert azt kaptam amire számítottam.
Annak ellenére,hogy tudtam mi lesz a vége én nagyon izgultam a könyvön. A történet komoly témákat is boncolgat,mint például a diszlexia,iskolai zaklatás. Természetesen a szerelem sem maradhat ki a könyvből. A főszereplőnk egyből beleszeret Seanba a ,,szexi fiúba''. Oké. Be kell vallanom én egyáltalán nem kedveltem meg a fiút,sőt végig unszimpatikus volt számomra.Sosem tett semmi olyat amivel bizonyítaná,hogy mennyire szereti Autumot. Még egy virágot,csokit vagy Nutellát sem hozott a lánynak,sőt nem is állt ki a lány mellett!!!!. Viszont a többi szereplőt megkedveltem,kivéve Reenzit,de hát ő volt a főgonosz ,Őt ki szereti? A kedvenc szereplőm Amalita. Lehet őt nem szeretni? Már az elején megkedveltem. Autumn másik barátnője Jenna is szimpatikus volt ,örülök,hogy a távolság nem választotta el őket és ugyanolyan jóban maradtak. És akkor Autumn ,a főszereplő. Hát szerettem őt. Aranyos,vicces ,és örülök,hogy Bella egy kicsit önmagáról formázta meg ,hiszen a főszereplő diszlexiás,vörös hajú,autóbalesetben halt meg az édesapja. Összességében tetszett a könyv,Vicces,könnyed,szerethető volt.Nagyon hamar kivégeztem pár óra alatt szerintem simán el  lehet olvasni.Remélem,hogy a folytatása is megjelenik Magyarországon.!!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING