Rob Reger·Jessica Gruner Elveszett ​emlékek (Emily the Strange 1.)

Sziasztok! A mai napon Rob Reger · Jessica Gruner Elveszett ​emlékek (Emily the Strange 1.) című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet. Köszönöm a Fumax Kiadónak ,hogy elolvashattam!

Fülszöveg:

Emily, a különc: 
13 éves. Képes toronyházakat átugrani, ha épp úgy tartja kedve. De sokkal valószínűbb, hogy inkább négy fekete macskájával szunyókál; vagy részecskegyorsítót eszkábál össze gézből, lencséből és biztosítótűből; vagy teljes hangerővel dobol/gitározik/szaxofonozik/citerázik; vagy egy fertelmesen drasztikus csatornafreskót fest; vagy rávesz valakit, hogy kimondja: „fertelmesen drasztikus csatornafreskó” 13-szor gyorsabban… és közben gúnyosan hahotázik. 
Olvasd el, ha mered!


Könyvről:
Író:Rob Reger · Jessica Gruner
Kiadási Év.2012
Kiadó:Fumax
Oldalszám:266


Értékelés:

Mikor megláttam a könyvet azonnal beleszerettem. Már a borítója is lenyügőző,de mikor kinyitottam akkor szembesültem azzal,hogy a belseje még szebb mint a borító.
Vannak benne kormos hatást keltő oldalak,rajzok,minták,motívumok,képek és ez mind csodálatos. Aztán elolvastam a tartalmat és akkor lettem teljesen biztos abban,hogy
nekem ez KELL! Miután kigyönyörködtem magamat nekiálltam olvasni és 2 órán keresztül nem tettem le annyira magával ragadt.A főszereplő Emily aki nem emlékszik semmire így a lány nyomozni kezd,hogy ki ő és mit keres egy Feketekő nevű városban,a lánnyal mindig ott van 4 macska..Emily egy El Daráló nevű kávézóba jár ahol jó sok információt tud gyűjteni. 
Elég érdekesen van megoldva az oldal számozás ugyanis a 13.oldalon kezdődik majd a végén lesz a 1-12 oldal.
Valamint a közepénél is hiányoznak belőle az oldalak pl:a 122.oldal után a 129.jön,nagyon jól kitalálták,nekem nagyon tetszik,ettől lett egyedi. Nagyon aranyos volt. A stílus és a nyelvezete is lendületes volt,sosem unatkoztam. Gyorsan kilehet végezni.Volt egy igazán furcsa humora is a könyvnek,de nekem ez igazán bejött.
Egészen könnyen lehet azonosulni a történettel.
Egy idő után teljesen magával ragadt a könyv egyre izgalmasabb lett mikor Emily kezdte a ,,kockák darabjait a helyükre rakni'' és az olvasókban is körvonalazódott a történet.
Összességében nagyon tetszett Emily története,a 4 macskája akik mindig vele voltak és gyakorlatilag Emily védői voltak.,Feketekő stb. Ráadásul tényleg nem egy szokványos könyvet kapunk.Egyetlen egy dolog volt számomra negatív mégpedig a 13-lista ami szerintem túl sokat használt az író,teljesen felesleges volt az elején még jó volt,de utána nem láttam értelmét.
Mindenképpen elszeretném olvasni a folytatását szóval,mihelyst beszerzem a könyvet és elolvasom olvashatjátok arról is az értékelésemet!

Kedvenc szereplő:Emily
Nem kedvelt karakter:Jackey

AJÁNLOM!Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING