Ugrás a fő tartalomra

Mészáros Dorka:Én vagy senki

Sziasztok! A mai bejegyzésem Mészáros Dorka:Én vagy senki című könyvéről fog szólni. Köszönöm a Tilos az Á Kiadónak,hogy elolvashattam.

Fülszöveg:
2014 nyarán tizenegy kamasz titokzatos üzenetet kap, amelyben ennyi áll: 7-11. Eleinte csak zaklatásnak vélik a dolgot, július tizenegyedikén azonban valaki megpróbálja megmérgezni őket: hárman meghalnak, egyikük zárt osztályra kerül. Heten maradnak.
Pont egy évvel később ismét megindulnak az üzenetek: 7-11. Az életben maradt négy fiú és három lány úgy dönt, saját kezébe veszi a nyomozást, hogy kiderüljön, ki vadászik rájuk.
A hét kamasznak meg kell tanulnia elfogadni egymást, és feldolgozni a fájdalmas múltat, hogy a rejtélyes gyilkos nyomára bukkanjanak, mielőtt túl késő lesz. Mert az idő egyre fogy:
kevesebb mint egy hónapjuk maradt…
Könyvről:
Írónő:Mészáros Dorka
Kiadó:Tilos az Á könyvek
Kiadási Év:2016
Oldalszám:288 oldal

Értékelés:

Egy házibulin valaki megmérgez egy lányt és két fiút egy barátjuk pedig egy zárt osztályra kerül a 7 társuk pedig megmenekül.
A 11 tinit pedig heteken keresztül zaklatta egy ismeretlen. A történetben 7 különböző fiatal életét ismerhetjük meg. Kicsit ismerjük meg ezt a 7 kamaszt jobban.
Először is Ott van Erik:Igazából minden iskolában,osztályban biztosan van egy olyan diák akit mindig elkerülnek a többiek mert azt hiszik,hogy teljesen antiszociális pedig ez egyáltalán nem így van ő ugyanúgy vágyik az emberi kapcsolatokra mint mások és ezzel Erik is így van.
Ott van Meli egy könyvmoly aki kövérnek érzi magát pedig senki nem mondta neki csak ő gondolja úgy. Meli egy olyan személy aki egyértelműen fél a többiektől ráadásul Meli barátnője is meghalt a buliban így még zárkozotabb lesz.
A következő szereplő Gergő akiért minden lány odavan,udvarias,kedves és csak úgy tökéletes vagy mégsem? Gergő alkoholista lesz mert úgy gondolja akkor eltudja folytatni azt,hogy meleg,de szembesülni kell azzal,hogy ez így sokáig nem fog menni.
A kemény csajszi:Nóri aki mindenkit utál és a legtöbben tartanak tőle,de mikor Zénó szakít vele akkor minden megváltozik. Azt szeretné,hogy békén hagynák..
A bulizós Burni:Imádja a bulikat az edzést. Hatalmas szíve van,de sajnos sosem tudja kifejteni az ő álláspontját és nem tud 9nállóan dönteni.
A népszerű:Aliz aki igazán kedves,talpraesett csajszi,de magas elvárásai vannak magával szemben Leslie miatt mindig tökéletesen kell kinéznie így van olyan mikor este koplal és nem eszek.
A gitáros srác:A végére Zénót hagytam. Z még mindig imádja az exét Nórit hiába veszekedtek az egész kapcsolatuk alatt. Z rászok a dohányzásra mert folyamatosan bűntudata van a barátja meggyilkolása miatt

Hát ők lennének a szereplők. Fura egy társasága. De,hogy mi bennük a közös? Hát az,hogy mindannyian tudni szeretnék,hogy ki akarja megölni őket és miért. És vajon kiderül? Olvasd el a könyvet és megtudod!

A könyvet ide kattintva tudod megrendelni:https://www.pagony.hu/en-vagy-senki

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé

Sziasztok! Bizonyára sokan láthattátok az Instagram oldalamon,hogy érkezett a Naturproduktól múlt héten egy különleges ajakápoló. Erről olvashatjátok most a beszámolómat. Az ajakápoló 2 színben kapható, Rose illetve Marsalában. Én a Rosét választottam,hozzám az a szín közelebb áll. Sosem volt még hasonló ajakápolóm,így kíváncsian vártam,hogy mi lesz az eredménye,vagy egyáltalán lesz-e,de szerencsére az utóbbi történt. Naponta 2-szer ajánlott/érdemes felvinni az ajkakra kézzel vagy a szivacsos aplikátor segítségével,de az utóbbi egyszerűbb és praktikusabb. Az ajakápoló feje szivacsos aplikátor,így könnyen fel lehet vinni,a kívánt területre. Használatkor én éreztem egy kissé bizsergető,mentolos hatást,de abszolút nem volt kellemetlen.A kiszerelése nem nagy,mindössze 7 ml, ezért is leszek kíváncsi,hogy mennyi ideig tart majd ki. Az ajakápoló hiarulonsavat tartalmaz,ami még teltebbé varázsolja az ajkakat,ezenkívűl sokkal puhább volt használat után az ajkam.Rúzs helyett szájfényként