Élménybeszámoló:IX.SZJG Találkozó

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben a Szent Johanna Gimi találkozóról olvashattok! :)

Többen bizonyára tudjátok,hogy múlt hét vasárnap került megrendezésre a IX.SZJG találkozó! Aki most nem tudott jönni az ne szomorkodjon,hiszen a következő találkozó 2 napos lesz:)Az első program a Köszöntő volt. A tömeg hatalmas sikollyal köszöntötte Laurát!♥ A műsorvezető Hegyi Roli volt. A köszöntő után jött egy kis bingó ami fantasztikus volt igaz nem sikerült nyernem,de annyira nem bánom.


Aztán következett az  én kedvenc programom a ,,Happy''-tánc ami igazán nagyszerű volt. Először Kurucz Benji táncolt Justin Biber:Sorry című számára majd betanított egy koreogriát a No Controlra!♥ 


Az Elfogadod a kihívást? című program volt a következő. Ami lényegében annyi volt,hogy selfizned kellett valakivel megadott szempontok alapján. Pl:aki #márker pólóban van :)

(Hát maradjunk annyiba,hogy nem ez lett életem képe,de akkor is talis kép) :)


A következő program pedig a Kérdezz-Felelek volt Leiner Laurával! :)

Nagyon jó kérdések érkeztek. Kiderül az is,hogy a Bexi-sorozat után ismét sorozata lesz. Valamint hamarosan megmutatja a Bábel új borítóját. :)  

És akkor jött a csapatverseny ahol 8-10 fős csapatokat kellett kialakítani majd lekelett írni egy lapra Leiner Laura idézetet és mellé egy könyv karaktert(Laura könyveiből). És kikelett dekorálni szereplő nevekell,emojikkal. :)  És jött az igaz-hamis ahol Laura feltett nekünk pár kérdést nekünk pedig bekellett kiabálni a helyes megoldást. :) Szerintem egyáltalán nem voltak nehéz kérdések. És jött a tombola ahol 11 nyertes volt akik Nélküledes plakátot nyertek,de sajnos én nem voltam köztük! :(

Végül jött az utolsó program a FOTÓZÁS! Egy élmény volt Laurával fotózkodnunk. Szerencsére hamar sorra is kerültünk. :) 


Remélem a következő találkozóra is tudok menni!♥


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé

CSIVETTKA interjú