Shea vajas csodák?! /Institut Karité Hungary/

Sziasztok! A múlt héten nagyon sok szuper csomag érkezett hozzám,az első ilyen csomag az Institut Karité csapatától jött! Nagyon szépen köszönöm Nekik!

Hétfőn reggel suli után ez a csodálatos csomag fogadott engem,mégpedig az  Institut Karité Hungary csapatától! Külön köszönöm a személyre szóló levelet,imádom ezeket olvasgatni és mindig megmelengetik a kis szívemet! Már ezzel levettek a lábamról!A csomag mellé kaptam egy 10%-os kuponkódot amit én most szeretnék nektek adni,szóval aki a leghamarabb felhasználja a MQMW9M3A kódot a rendeléséből lejön 10%. Ha felhasználtad kérlek jelezd kommentben! :) A személyes kedvencem a shea vajas rózsás kézkrém,gyönyörű a csomagolása illetve az illata is mennyei. Ugyanez elmondható a másik kézkrémről ami a Fleur-de lis nevet viseli,ami egyébként Liliomillatú. Bár az utóbbinak sokkal karakteresebb,nőiesebb illata van. A rózsásnak pedig nagyon kis könnyed. Így az őszi,téli időjárás miatt mindenképpen jól fog jönni a termék,hiszen ilyenkor mindenkinek jól esik egy kis kézkrém,hogy ne legyen száraz a kezem. A kézkrémhez nagyon passzol a kék körömreszelő,jól mutatnak egymás mellett. 

A csomagban volt még egy kis tégely shea vaj,illetve egy kis lapocska ami elmagyarázza,hogy a shea vaj mire jó. Tudtátok,hogy edzés után segíti az izmok pihenését és a fáradt lábakat?  Illetve ha hajmosás előtt vagy után használjuk egészséges hajat/hajvégeket kaphatunk? Egyébként az oldalon olvastam,hogy a  sheavaj időközben szemcsés állagúvá válhat, de ez nem befolyásolja a termék minőségét!A rózsás kézkrém mellett nem maradhat el a rózsás shea vajas testápoló tej sem,ami egy cuki 50 ml-es üvegcsében van,valószínűleg én ezt lassan fogom használni,mert minél tovább szeretném élvezni azt a puhaságot amit ad.Viszont a rózsás macaron formájú szappan nem fog sokáig kitartani,bármennyire is imádnivaló. Az utolsó termék pedig egy ajakápoló,amire nagy szükségem van,mert könnyen kiszárad a szám,és ez semmiképpen nem szerencsés,főleg,hogy mostanában egyre többször használok a hétköznapokban rúzst!
Minden szempontból pozitív csalódás volt a csomag tartalma! Csodálatos külső,csodálatos belső! Engem lenyűgözött! Nektek is ajánlani tudom az összes terméket!  A kép alatt pedig megtaláljátok az összes termék linkjét!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING