Napi Rutinom /Geek & Gorgeous hámlasztó/

Sziasztok! Ma a Geek & Gorgeous hámlasztóról olvashatjátok a véleményemet,illetve a mindennapi arcápolásról Köszönöm a Skinsmart csapatának,hogy kipróbálhattam a terméket!

Alapvetően szerintem fontos,hogy kialakítson mindenki egy reggeli illetve egy esti arcápolási rutint,amit minden nap vagy 2 naponta elvégezhet. 4 bőrtípust különböztetünk meg. Van a száraz,ez az az állapot amikor a bőröd feszül,húzódik illetve néhol foltokban hámlik. Van a normál bőrtípus amely nem száraz,nem zsíros. Van a kombinált bőrtípus,amikor a bőr helyenként zsíros,máshol pedig szárazabb illetve van a zsíros bőr amikor a bőr majdnem mindenhol zsíros vagy csillogó. Mielött kialakítanál egy mindennapi rutint mindenképpen állapítsd meg,hogy te melyik típus közé tartozol,ha pedig nem tudod ezt eldönteni,keress fel egy kozmetikust aki tájékoztat illetve elmondja milyen termékek valók a bőrödre.

Reggeli rutin:

1.Lemosó
2.Tonik/mist
3.Szérumok
4.Hidratáló
5.Primer/finisher

Esti rutin:

1.Lemosó
2.Tonik/mist
3.Hámlasztó
4.Szérumok
5.Hidratáló

Mivel nekem normál típusú bőröm van,bár az utóbbi időben elszaporodtak a pattanások,mégis Geek &Gorgeous Cheer Up hámlasztóját használom a mindennapokban. A GG termékeknek 3 fajtája van. Az egyik a Smooth out amely elősegíti a bőr fiatalos, egészséges működését. A másik a Cheer Up amely  hosszabb távon hatékonyan segíti a kombinált bőr tipikus problémáinak megoldásában (pattanások, mitesszerek) Illetve a harmadik típusú hámlasztó a Calm down,ez pedig nyugtatja az ézékeny bőrt és növeli a bőr vízmegtartó képességét.

Mivel én csak a Cheer up terméket használtam,így csak erről tudok véleményt mondani,nekem ez volt az első hámlasztóm és nem okozott csalódást. Nagyon egyszerű a felvitele,egy vattakorong segítségével vagy akár a kezünkkel megtehetjük ezt. Én általában pár cseppet (4-5 et) szoktam a vattakorongra csepegtetni,majd azt a bőrömön egyenletesen elkenem. Ami fontos volt számomra,hogy nem kellemetlen az illata illetve egyátalán nem irritálta a bőrömet. A termék alap koncepciója a “clean-clinical” vagyis top, klinikailag bizonyított hatású hatóanyagok, de “tiszta”, vitatott összetevőktől mentes formulákban. 
A terméket egyébként 30ml illetve 100 ml-ben lehet megvásárolni a GG vagy a Skinsmart oldaláról. Én a 30ml kiszerelést ajánlom először,hogy biztosan jó legyen a bőrötöknek a termék.Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING