BOOK A SLOTH NOVEMBERI DOBOZ

Sziasztok! Képzeljétek el kedden hozzám is befutott az első Book a Sloth doboz. A teszt doboz után nagyon izgatott voltam,hogy milyen is lesz az első,így megrendeltem. Köszönöm a BASC csapatának,hogy megkaphattam én is ,mert mire rendelni akartam már elfogyott. Szóval ezért érdemes lesz holnap sietni! Aki még nem vásárolt,annak van egy kuponkódom,amivel 10%-al olcsóbban hozzájut a Book A Slothoz! A kód:Y8XRTYZWOZ2O
És akkor az első dobozról:A témája az Álom és Varázslat! Aki esetleg még nem kapta meg a csomagját vagy karácsonyra kapja az ne olvassa tovább,mert a bejegyzés spoilert tartalmaz!
Szóval a témához tökéletesen kapcsolódó Caraval című könyv lapult a pakkban.Amit egyébként én idáig nem is ismertem,pedig Young Adoult könyv. Ami külön szimpatikus volt az az,hogy nem puha,hanem keménykötésű a könyv. Ehhez párosult egy egyedi készítésű könyvhöz kapcsolódó könyvjelző amit Petusa készített a Book a Sloth csapatának. Illetve egy nagyon édes lajháros könyvjelző.
A teszt csomagban már volt egy házi készítésű erdei gyümölcs tea ami most sem maradhatott el. Mivel én nem vagyok annyira oda a teákért inkább kávés vagyok így a családom többi tagja fogja elfogyasztani. A Caraval című könyvhöz még egy Caravalos ,,cirkuszos'' matricát kaptunk és ha már matrica nem maradhatott el BASC-os matrica,amiből nekem már van egy a teszt csomagnak köszönhetően. Amit hiányoltam most  az a Lushos fürdőbomba. Jó tudom,nem lehet mindig az,de olyan nagy fürdőbomba rajongó vagyok,hogy szükségem lenne rá! Ja és hamarosan szülinapom!!!Enyhe célzás!
Volt a csomagban egy olyan tárgy amit én nem tudok majd használni úgyhogy karácsonyra fogja kapni a barátnőm,ez pedig a Harry Potteres Dobbys kulcstartó. Eddig azt sem tudtam,hogy a Harry Potterben van Dobby nevezetű karakter,de hát mindig tanul az ember!Mivel nem szeretem a HP-t ezért ez számomra teljesen felesleges,sajnálom Harry Potter fanok. Viszont volt benne egy olyan cuki dolog amiért odavagyok,ez pedig egy nyaklánc medál ami egy cukimuki rózsaszín tasakban volt. A szerző által dedikált képeslap pedig most sem maradhatott el,ráadásul a képeslap is Caravallos. Hát nem édes? Nekem nagyon bejött. Én holnap biztosan lecsapok a  téli dobozra ami egyébként a ,,téli romantika'' témát kapta.
A következő dobozt,holnap 10 órától lehet rendelni,ami megint limitált számban lesz kapható,de biztosan 100-nál több csomag lesz most. Szóval érdemes sietni nehogy lemaradj róla!


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING