Leiner Laura:Szent Johanna Gimi:Útvesztő [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Leiner Laura:Szent Johanna Gimi:Útvesztő című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! :)

Fülszöveg:

Szeptember 1-jén Reniék immár irigyelt végzősökként lépnek be a suli épületébe, de vajon tényleg irigylésre méltó a helyzetük? Egy biztos: a legzsúfoltabb, legeseménydúsabb évnek néznek elébe, amelynek már az első fele is tele lesz óriási élményekkel (szalagavató, nagy végzős bulizások, utolsó közös szilveszter), ugyanakkor komoly buktatókkal (érettségi tárgyak kiválasztása, a felkészülés megkezdése és a nagy kérdés: a továbbtanulás). 
Ám a 12/b., mint tudjuk, nem átlagos társaság: ők mindent megtesznek azért, hogy az utolsó évük valóban felejthetetlenné váljon, nemcsak önmaguk, de a Szent Johanna gimi összes tanára és diákja számára is…Könyvről:

Írónő:Leiner Laura

Kiadó:Ciceró,L&L
Kiadási Év:2012,2016
Oldalszám:538,592

Értékelés:


Nagyon kíváncsi voltam,hogy Reni,hogy fogja viselni a nyarat Cortez nélkül és sajnáltam,hogy a nyári szünetet nem írta Reni le részletesen,hogy hogyan is telt csak pár dolgot említett meg.
De Reni kibírta Cortez nélkül a nyarat és elkezdik a végzős évüket aminek az első felében sok dolog történt mint például a szalagavató,keringő,készülés az érettségire és ugye azt is elkellett dönteniük,hogy hova mennek tovább tanulni. A fiúk természetesen semmit sem változtak és ugyanolyan viccesek,poénosak és természetesen éretlenek is maradtak. Pedig jó lenne ha egy picit már feltudnának nőni.
Reni már elkezdett gondolkodni,hogy mi is szeretne lenni és Kinga és Virág természetesen mindenben mellette áll,pedig Kingának is vannak gondjai. Nem is olyan kicsik. Az ő karaktere sok meglepetést tartogat még.Talán ez a rész volt a leghumorosabb,bár voltak olyan jelenetek,mikor már túl erőltetett volt. Kinga új kapcsolatának örültem ezzel a személlyel mégjobban összeillik mint Zsoltival és igen direkt nem mondom el,hogy kivel jött össze Kinga,de szerintem örülni fogtok nekik.Viszont azt nem értettem,ha Reni tudja,hogy Cortez és Arnold utálja egymást akkor miért hívja őket egy légtérbe.? Számomra érthetetlen.Komolyan nem tudom, mit mondjak, ezen a részen nevettem a legtöbbet, mindenki imádtam, Dave, Gábor és Zsák hihetetlenül belopta magát a szívembe. A kedvenc párosom ebben a részben egyértelműen Szenyor Nagy Zsolt és Máday Emila igazgatónő volt. Imádom őket! Őket egymásnak teremtett a sors! :D Szóval szerintem ez lett a legjobb rész.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING