Denise Jaden:Soha nem elég [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Denise Jaden:Soha nem elég című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! :) ♥

Fülszöveg:


Loann mindig is olyan népszerű és csinos akart lenni, mint a nővére, Claire. Amikor Claire volt barátja flörtölni kezd vele, Loann bármire hajlandó lenne, hogy végre ő is különleges lehessen… még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell árulnia a nővérét. Azonban minél inkább a részesévé válik Loann a nővére életének, annál inkább tudatára ébred annak, hogy nem minden az, aminek látszik. A tökéletességért folytatott harc, amelyet a nővére vív, felemészti Claire-t, és súlyos árat kell fizetnie érte. Miközben Claire egyre inkább visszahúzódik a családjától és a barátaitól, Loann igyekszik megérteni őt és jóvátenni az elkövetett hibákat. Képes lesz-e vajon Loann rendbe hozni a kapcsolatukat – és a nővérét –, mielőtt túl késő?
Könyvről:

Író:Denise Jaden
Kiadó:Könyvmolyképző
Kiadási Év:2014
Oldalszám:358

Értékelés:

A történetet Loann szemszögéből ismerhetjük meg,aki harmadikos egy gimiben és teljesen ellentéte a nővérének aki most végzős.Loann testvére Claire szép,bátor,menő és tehetséges a pasik pedig imádják őt és sok barátja is van. Természetesen van egy tökéletes pasija Josh akibe Loann már régóta szerelmes.

Igaz Loannak is van 2 barátnője azonban velük összeveszik.Egyik nap Marcus az új fiú a lány melletti suli szekrényt kapja meg és barátok lesznek,bár a fiú igen nehezen nyílik meg a lány elött, Miközben Loann azon gondolkozik,hogy mit is érez valójában Marcus iránt,addig Clairrel gondok adódnak. A lányról kiderül,hogy étkezési zavarral küzd amivel a szülők nem is foglalkoznak. Az apa inkább elmenekül otthonról az anyukát pedig nem is érdekli/nem akarja észrevenni.Igaz,hogy elviszik orvoshoz,de mondhatjuk,hogy akkor vitték el a lányt mikor már ,,menthetetlen'' volt a helyzet.
És bár Loann és Claire kapcsolata nem felhőtlen,de Lo legalább segíteni próbál nővérének,ellentétben a szüleivel. Közben Lo természetesen éli az életét és Marcussal egyre szorosabb barátság szövődik közöttük,mindenben segítenek egymásnak Idáig szimpatikus is volt a lány,de egy idő után ellenszenves lett számomra,hogy miért? SPOILER! SPOLIER! Sosem kéne a tesóm pasija,de az a szánalmas,hogy Loe úgy is szerette Josh-t,hogy előtte nap még Calire a húga vállán sírta el magát. Szóval számomra ez gusztustalan viselkedés. Ráadásul mikor Josh és Loe találkozik a suli mögött,egy leterített pokrócon a lány gondolhatta volna,hogy nemcsak csókolózás lesz ráadásul úgy jelent meg mint egy prostituált. Szóval szánalmas volt. SPOILER VÉGE! Ennek ellenére én összességében szerettem a könyvet,de inkább az anorexia téma miatt. Bátran ajánlom mindenkinek akit érdekel ez a téma. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING