Online virágküldés. Mindig virág. / Virágküldés Magyarország/

Sziasztok! Üdvözöllek Titeket az év első bejegyzésében! A mai napon a virágokról fogok írni Nektek,mégpedig a Virágküldés Magyarország jóvoltából!

Még karácsonykor kaptam Tőlük egy gyönyörű Grincsfát ajándékba,amit még egyszer köszönök Nekik! A grincsfa azóta is nagyon szép állapotban van,pedig több mint 3 hete van nálam. Rendkívül aranyos,egyedi,és igényes. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Egyébként Magyarország egész területére szállítanak,vannak olyan települések,ahova már 3 órán belül a címzetthez ér ,én is nagyon hamar megkaptam. A szállítás mindössze 1 nap volt.Ha egy családtagodat,barátnődet szeretnéd meglepni virággal,inkognitóban is megteheted,vagyis nem kell megadnod a nevedet,Valentin-napkor a kiszemeltednek ez tökéletes lehet! Személyes kedvenceim egyébként a rózsadobozok,amelyekből nem kevés akad a webshopban. Hozzá lehet jutni mindenféle kiszerelésben. Van fehér vagy akár fekete doboz is,ha pedig nem csak vörös rózsát szeretnél ajándékozni,akkor választhatod a Happy Boxot,ami egy igazán csajos megoldás. Ha a barátnődnek ajándékoznál,akkor pedig a Hercegnőmnek nevet viselő dobozt ajánlanám,amiben vegyes virágok találhatóak 18*18 cm-es kiszerelésben,henger,vagy kocka alakú díszdobozban masnival átkötve.Ha pedig az ajándékozottad szereti a vörös rózsát és édesszájú is,akkor a tökéletes megoldás egyértelműen a 16 szálas Mysterious Rózsadoboz lesz,hiszen nemcsak szép,de ajándék Merci csoki jár hozzá. Ezt érdemes kihasználni! :)
 A webshopban a rózsán kívül még számos virágfajta megtalálható.A liliomok illetve az orchideák is gyönyörűek,bár az én véleményem szerint a virágkosarak sokkal jobb megoldások lehetnek! Ilyen például ez a 20 szálas bordó rózsakosár,aminél már ingyenes szállítás is jár. Ha pedig most vásárlod akkor 7%-al olcsóbb,illetve az oldalon megtalálható a 17005 kuponkód,amivel 5% kedvezménnyel hozzájuthatsz a virágodhoz! Ha pedig szeretnéd,akkor lehetőség van kísérőkártyát is csatolni a virághoz.
Találhatsz a webshopban egy ,,Születésnap,névnap" menüpontot is,ezt is érdemes átböngészni.Rendelés előtt érdemes megnézni a ,,Gyakori Kérdéseket",hiszen számos kérdésre ott lapulhat a válasz.Ilyen például az is,hogy hogyan lehet fizetni. Én mindenképpen ajánlani tudom csak nektek a céget. Rendkívűl igényes munkát végeznek,segítőkészek,ha rendelés során bármiben elakadnátok,hívjátok az oldalon feltüntetett telefonszámot,és biztosan segítenek elhárítani a problémát.

A webshopot itt éritek el:https://www.viragkuldes.co.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Viragkuldes.Magyarorszag/


Köszönöm,hogy elolvastátok a bejegyzést!
Szép Napot nektek!
Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING