Egyedi,minőségi vászonkép /vaszonkepszalon.hu/

Sziasztok! Pár nappal ezelőtt érkezett,hozzám a vaszonkepszalon.hu cégtől,egy nagyon szép vászonképem,amit köszönök Nekik!

Én egy pálfamákat ábrázoló vászonképet kértem,60*80-as méretben.
Őszintén megmondom,hogy gondban voltam,hogy mit ábrázoljon a kép,mindenképpen valami tájkép jellegűt szerettem volna.London vagy Los Angeles is gyönyörűen mutatott volna rajta,de végül Kalifornia pálmafáira esett a választásom,ami egy nagyon jó döntés volt.
Hamar a kezemben tarthattam, a rendelésem után 4 nappal már nálam is volt a kép,és azóta gyönyörködhetek benne.
Folyamatosan tájékoztattak,hogy hogyan áll a képem. Először egy nézőképet kaptam,amit vissza kellett igazolnom,hogy minden megadott adatom helyes. Aztán pár napra rá kaptam a számlaértesítőt, végül pedig a Gls futár emailját,hogy másnap szállítja a képemet! :)
Régóta vágytam egy hasonló képre,mert túl üresnek éreztem a szobámat,de ez végre feldobja.
Aki Valentin-napra gondolkozik a tökéletes ajándékon,annak mindenképpen ajánlom a vászonkép ötletét,hiszen most mindegyikre 20% kedvezményt kapsz,illetve minden rendelés mellé ajándék 25*25 cm-es kép jár. Ha bármilyen kérdésetek lenne feléjük,azt könnyen megtehetitek,hiszen nemcsak felhívhatjátok őket,írhattok emailt,de élő chat is működik,ami azt jelenti,hogy pár percen belül választ kaphatsz a feltett kérdésedre,érdemes ezzel a lehetőséggel élni. Természetesen nemcsak személyes átvétel lehetséges náluk,hanem házhozszállítás is választható,ami egységesen 1000 Ft,az biztos,hogy nem kell aggódnotok,hogy szállítás közben megsérül a kép,mert alaposan be van csomagolva. Ahogy olvastam,egyetlen 1 rendelés sérült meg,eddig,ami elég szép arány több száz rendelés mellett,de természetesen ezt is orvosolták és küldtek egy hibátlan képet. Ha pedig nem vagy megelégedve,akkor a 15 napos garancia lehetőségével is tudsz élni. A vászonképszalon az elkészítés előtt minden képet átnéz,így lehetetlen,hogy lemaradjon róla valami,vagy rossz legyen a minősége.
Csak pozitívat tudok róluk mondani,semmi kifogasolhatót nem találtam,pedig higgyétek el,hogy megmondanám,ha valami gond lenni,de rendkívül segítőkész,profi csapat.

Vászonkép webshop:https://vaszonkepszalon.hu
Vászonkép facebook:https://www.facebook.com/vaszonkepszalon/
Vászonkép instagram:https://www.instagram.com/vaszonkepszalon/


Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé