Ugrás a fő tartalomra

Univerzális Balzsam /Oriflame/

Sziasztok! A mai napon az Oriflame Tőzegáfonyamag olajos Univerzális Balzsamjáról olvashatjátok a véleményemet!
Köszönöm az Oriflame csapatának,hogy elküldték nekem tesztelésre!

Pár évvel ezelőtt már volt alkalmam kipróbálni egy hasonló Univerzális balzsamot,csak az a fahéjolajos változata volt,már akkor szerelembe estem.

Sokáig tanakodtam,hogy melyik balzsamot is válasszam,de végül győzött a tőzegáfonyás,pedig jó sok választási lehetőségem volt.
Hihetetlen kedvező áron lehet hozzájutni ezekhez az Univerzális Balzsamokhoz,szóval gondoltam kipróbálom,hogy még mindig olyan jó-e,mint évekkel ezelőtt volt.
És igen,határozottan! Összesen 8 féle balzsam közül lehet  a webshopból válogatni.Ebből bátran mondhatom,hogy a fahéj és a tőzegáfonya olajos fantasztikus.A legfőbb hatóanyaga a méhviasz, körömvirág és kamilla valamint  az E-vitamin.
Szerintem ajakbalzsamként funkcionál a legtökéletesebben,de akinek nagyon száraz a könyöke,arra is kiválóan megfelel.
Jól végzi a feladatát. Garantáltan puhább lesz használat után az arcunk/bőrünk,illetve az E vitaminnak köszönhetően még a bőrt is táplálja.Én leginkább éjszakára kentem be a számat,hogy reggelre rendbe jöjjön.
Sajnos a kiszerelése nekem nem tűnik a legpraktikusabbnak,hiszen mindenképpen kell egy ,,eszköz'' amivel a balzsamot ki lehet szedni.
Sajnos a hosszú körmeim miatt nekem ez egyáltalán nem jött össze,általában fülpiszkálóval szedtem ki egy kisebb mennyiséget,vagy spatulával. Azonban a csomagolása nagyon cuki,tipikusan egy ,,táskaba dobós'' balzsam. Ami bármikor jól jöhet! Az Oriflame katalógusnak,köszönhetően pedig minden regisztrált tag 25%%-al olcsóbban vásárolhat a webshopjuból!

De abszolút pozitívum,hogy mióta használom,sokkal kevésbe cserepedezik ki az ajkam,ráadásul az illata is nagyon kellemes,bár el lehet sokallni.
Aki pedig kicsit a sminkjét szeretné feldobni,annak javasolnám,hogy egy kis maradék púdert,szeméjpúdert keverjen hozzá egy kis univerzális balzsamhoz és így nagyon jó arcpirosítót vagy akár ajakrúzst készíthetsz magadnak.A tőzegáfonyás krém szerencsére nagyon sokáig kitart,nem kell újravásárolni havonta ,így az árát tökéletesen megéri. Ráadásul az új törpemálnamag olajos ajakbalzsam akciós áron szerezhető be,szóval megéri lecsapni rá. Összességében azt tudnám mondani,hogy Nagyon kellemes édes illata van,nagyszerűen jól hidratál, sokáig kitart egy tégely. Valamint ne felejtsétek,itt tudjtátok megtekinteni az Oriflame katalógust!

Bővebben ezeket tartalmazza:PETROLATUM, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARAFFINUM LIQUIDUM, CERA ALBA, PARAFFIN, ACETYLATED LANOLIN, CETYL ALCOHOL, PARFUM, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCERYL CAPRYLATE, VACCINIUM MACROCARPON SEED OIL



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Dr.Cserjési Petra:Halott Barátnők [Értékelés]

Sziasztok! Ma Dr. Cserjési Petra:Halott Barátnők című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! Fülszöveg:   Öt hulla. Egy tetthely. Egy közös pont. Vagy mégsem? Egy átlagosnak induló napon, a szennyvíztelepen öt női holttestet találnak. Látszólag egyetlen közös ponttal: Lolával. Az ügy felgöngyölítését láthatatlan erők gátolják, így az lezáratlanul már-már a feledés homályába merül. Két év után, a váratlan helyről érkező bizonyítéknak köszönhetően, az ifjú nyomozónő új főnökétől kap egy esélyt, hogy utána járjon a rejtélynek. Vajon választ kap élete egyik legfontosabb kérdésre? Ki gyilkolta meg a legjobb barátnőit? Ahogy titokzatos segítőjével egyre mélyebbre ásnak, úgy derül ki, hogy mindenkinek vannak titkai, amiket elrejtene a világ elől és, hogy valójában senki sem egészen az, akinek látszik… Lesz, akinek fontosabb az igazság, mint a titkok megőrzése? Vagy mindenki a saját érdekeit helyezi előtérbe? Te mit tennél? Dr. Cserjési Petra regényében egy szövevényes történe