Book A Sloth UNBOXING

Voltam olyan szerencsés helyzetben,hogy megkaptam az első Book A Sloth dobozt ami egy teszt doboz/minta ,amit mi bloggerek/youtuberek kaptunk. Mától viszont már Ti is megvásárolhatjátok az első dobozt a Book A Sloth Club honlapján, amit a bejegyzés végén megtaláltok. Fontos tudni,hogy 1 doboz ára 6990 Ft,de ha ezt a kódot használjátok:Y8XRTYZWOZ2O 10% kedvezményt kaptok. :) Én csak bíztatlak Benneteket a vásárlásra. Ha valamit nem tudtok vagy nem vagytok biztosak benne,az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész,bátran írjatok nekik ha valahol elakadtok a rendelésben. Most pedig lássuk,hogy mi is volt a csomag tartalma,ami ebben a hónapban az ,,állati'' témáról szólt és ehhez kapcsolódó apróságok is voltak benne.A következő hónap témája pedig az Álom és Varázslat lesz,a tartalma pedig meglepetés.

(Ilyen volt a doboz bontatlan állapotában)

Nagyon ügyes voltam,ugyanis kibírtam,hogy ne bontsam ki azonnal a dobozt,hanem előtte még lefotóztam. Hát megmondom őszintén nehéz volt megállni,hogy ne nézzem meg azonnal,annyira izgatott voltam,hogy mi lehet benne.Amikor pedig kibontottam. Hát wáó.
 Nekem sokkal jobban tetszett a doboz,mint képzeltem volna,úgy éreztem,hogy ismernek a csomag készítői. :D


Ez fogadott amikor kinyitottam ezt a szépséget és hát amit először megláttam az a csodaszép Lush-os fürdőbomba amiért odáig vagyok. És olyan jó illata van,hogy mióta megkaptam ezt szagolgatom. Nagyon intenzív citrom illatú.Ez egyébként egy Cheer Up Buttercup  nevű bomba.Nehéz ellenállni,hogy ne használjam el azonnal.Nem tudom ezt meddig fogom bírni,valószínűleg nem sokáig. Lauren dedikált kártyája és az üzenete volt az abszolút kedvenc,mindenképpen beragasztom majd a könyv elejébe,így biztosan nem veszítem el.
A keksz is hamar elfog fogyni abban biztos vagyok. :) A könyvről egyébként idáig nem is hallottam,szóval boldog voltam,hogy nem olyat kaptam ami már megvan,vagy ami nem tetszene.
A dobozban csak jó minőségű termék található. :) Ezek lapultak az én dobozomban és én igazából tökéletesen meg voltam elégedve az összes termékkel. 
Örülök,hogy az Írónő írt egy kis dedikált üzenetet,jó helyen lesz nálam :) Illetve a kis süti,gyümölcstea is kiváló ötlet volt. örülök,hogy már Magyarországon is van ilyen doboz. Én csak bíztatlak Benneteket,hogy vásároljatok 1 dobozt,szerintem nem bánjátok meg. Akik pedig YA könyv szerelmesei,mint én azoknak pedig nem is kérdés,hogy egy ilyen doboz KELL! Karácsonyra pedig szuper ajándék :)  Egyébként van olyan lehetőség is,hogy nem 1 hanem 3-6-12 dobozt rendelsz egyszerre ami kedvezményes áron kapható. Itt tudsz a csomagokra lecsapni és használd ezt a kuponkódot:Y8XRTYZWOZ2O


Az én csomagom tartalma pedig ez volt:

Lauren Kézzel írt üzenete
Cheer Up Buttercup (Lush fürdőbomba)
Gyümölcs Tea
Tea Keksz
Mágneses könyvjelző
-Idézetes képeslapok
-Állatos képeslap

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

CSIVETTKA interjú

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé