Leiner Laura:Egyszer [Értékelés]

Sziasztok! Most Leiner Laura:Egyszer (Bexi-sorozat 6) könyvéről olvashatjátok a véleményemet!

Fülszöveg:
Bexi kezd besokallni a popszakmától. A lehetőség, hogy folytathatja tanulmányait, ráadásul olyasmivel foglalkozhat, amit igazán szeret, miközben megmaradnak neki a barátai, Aszádék, Antiék, Körte és persze a legfontosabb, Nagy Márk… túl szép, hogy igaz legyen. 
Azután az őrült hét után a balatoni nyaralóban minden megváltozott, Bexi és Nagy Márk kézen fogva léptek be, hogy együtt nézzenek szembe a kiadó tulajdonosával, de nem biztos, hogy a kapcsolatuk kibírja mindazt, ami rájuk vár.Könyvről:

Írónő:Leiner Laura
Kiadó:L&L
Kiadási Év:2017
Oldalszám:480


Értékelés:
Bár számomra a könyv kissé nehézkesen indult,kb a 150-200 oldalon sikerült belerázódnom újra L&L stílusába.
Szerintem teljesen más oldalát mutatta most meg a könyv,mint ezelőtt,természetesen a történet most is tele van humorral,azonban egy részről szomorú is,de nem csak amiatt,hogy ez a záró kötet. Ebben a részben mindenre választ kapunk kivéve,Körte nevére,ami most sem derült ki és ezt igazán sajnáltam. Mint Laura bejegyzéséből is megtudtuk már,Bexiék elköltöznek,és ezt a lány nagyon nehezen viseli,ráadásul ott van a Márkkal való gondja is.
Márk ugye ebben a részben a Pop/Rock-sztár leszek egyik zsűrije lesz,ahol Bexi is fellép vendég előadóként,és itt búcsúzik el a karrierjétől,hogy újra Beka legyen és,hogy folytathassa tanulmányait.De nem minden úgy alakul,ahogyan szeretné.....
Igazából ami nagyon tetszett az az volt,hogy Márk végre megmutatta az igazi oldalát,és nem volt akkora egoista mint lenni szokott,eddig sokkal rosszabb volt.Most nagyon aranyos,kedves,vicces,jófej volt. Körtére ugyanazet mondhatom. Mindig is szerettem az Ő karakterét,de így a végére kifejezetten imádom,az egyik legjobb szereplő,mindig ott volt Bexiéknék,hogyha szükség volt rá,mint menedzserként,mint pedig barátként. Akit hiányoltam az Daniella személye volt,bár Ő is jelen lesz ismét,de most nem kap akkora jelentősségű szerepet,csak Bexi barátjaként szerepel,nem történik vele semmi izgalom,Evelinnel ugyanez a helyzet,olvastam volna kicsit többet is a Fogd be Aszádról.
Akiből pedig túl sok volt az Beka volt,bizony Ő. Kicsit hasonlított az elején Renire az Szjg-ből ugyanúgy szenvedett még ha nem is mutatta ki annyira,de önzővé is vált,mert az gondolta minden róla szól,és ez egyáltalán nem így van. Mikor elköltöztek fel volt háborodva,hogy az Ő véleménye senkit sem érdekelt. Persze,hogy nem!mert egyszer az életben az anyukája miatt költözniük kellett,hogy együtt lehessen Györggyel,és boldog legyen. Bexi még ezt sem bírta ki,és egyből hisztiznie kellett. Amit még sajnáltam,hogy nem ismerhetjük meg György lányát,pedig az izgalmas lett volna,de semmi nem derül ki róla. Geri pedig ebben a részben is hozza a formáját,Pível együtt akik ugyanolyan seggfejek mint amilyenek voltak,és Geri megkapja majd a méltó büntetését.Pí pedig talán majd,EGYSZER megváltozik,vagy nem. :/ Innentől,pedig csak az olvassa tovább aki elolvasta már a sorozatot,vagy nem zavarja a SPOILER!!!
A kedvenc részem egyértelműen Márk és Bexi ausztriai kiruccanása volt,és természetesen mikor megalakult a Körte Records.Nagyon örültem ennek a zenei kiadónak,jobb tagok nem is lehetnnek benne. De a legkiemelkedőbb mégis az volt,mikor Gerit végre kirúgják a Music Notestól és amikor Körte fojtogatni kezdte,mert kezet akart emelni Bekire.Viszont az Egyszer dalszövege iszonyatosan jó lett,a legkiemelkedőbb dalszöveget hozta össze Laura.
A végén persze,azért sírtam,pedig nagyon vidám lesz az utolsó pár oldal,de én megsirattam a sorozatot. Kíváncsian várom Laura következő sorozatát,én pedig ebben a bejegyzésben búcsúzom Bexitől,Márktól,Evelintől,Pepétől,Bogyótól,Pudingtól,Körtétől,Bettytől,Daniellától,Daniellától,Kemáltól,Lilitől és a többiektől! ♥ Köszönöm az elmúlt 3 évet!♥
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- 21.Század Kiadó -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
     data-ad-client="ca-pub-5973208968516467"
     data-ad-slot="9177740430"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>

És íme pár dal az elmúlt kötetekből:Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING