Ugrás a fő tartalomra

Tasmina Perry:Ház ​a Naplemente-tónál [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Tasmina Perry:Ház a Naplemente-tónál című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Köszönöm a 21.század Kiadónak,hogy elolvashattam!

Fülszöveg:
Senki ​nem felejthet el egy olyan nyarat, amelyet a Casa D'Orban töltött…
A Casa D'Or, a titokzatos ültetvényes ház a Naplemente-tó partján, több mint ötven éve a Wyatt család tulajdonában van. Jennifer Wyatt ide tér vissza az egyetem elvégzése után reményekkel telve, várja a tóparti nyár. Ám mire eljön az ősz, szíve összetörik, családja szétesik, álmai semmibe vesznek.
Húsz évvel később a Casa D'Or, tragikus események áldozataként, elhanyagoltan áll. Jennifer rácsapta az ajtót a múltjára. Aztán Jim, a férfi, akit megismert, és akibe beleszeretett azon a varázslatos nyáron, újra megjelenik az életében. Azt tervezi, hogy visszaszerzi a Casa D'Or egykori dicsőségét. Találkozásuk felzavarja mindkettejük régi kísérteteit, és felfedi a sötét titkokat, amelyeket a ház még mindig rejteget.

Értékelés:

Igazi hétvégi olvasmány Tasmina Perry Ház a Naplemente-tónál című regénye. Ideális elmerülni benne ezeken a hűvös, esős őszi estéken, napokon. Egyrészt nagyon szép és főként meleg helyekre repíti az olvasóit, másrészt a romantikára leginkább ilyenkor van szüksége az ember lányának.
A story rózsaszín és kiszámítható, hiszen már az elején szinte biztosra tudjuk a végét, de szerintem ez egyáltalán nem baj, mert ilyen könyvek is kellenek: nem kell a történet mélyén keresnünk semmit és nem kell azon agyalnunk mikor jön elő valami hú de izgalom. Itt csak olvasni kell és átadni magunkat az események folyásának. Azért , hogy a regény mégsem legyen olyan végtelenül sablonos, az írónő tett bele a végére egy kis csavart, de nem kell izgulni, minden jó, ha jó a vége....
A szereplők is ideálisak. A FÉRFI : Jim Johnson  az ingatlanpiacon tevékenykedő negyvenes , nagyon kreatív, nagyon agilis, nagyon sármos pasi, aki 21 évesen megismerkedik a NŐ- vel Jennifer Wyatt-tel, vele tölt két hónapot, mint barát és elválásuk után képtelen beleszerelmesedni egy másik nőbe, legyen az akár modell, titkárnő, kollegina, akárki /természetesen mindannyian tökéletes külsővel és jellemmel, aggyal rendelkeznek,de mint látjuk ez nem minden /. , mert számára a NŐ, csak és kizárólag Jennifer.. Jim tehát több , mint 20 éve nem leli helyét a magánéletben , ezzel is magyarázható, hogy a  munkájában viszont rendkívül sikeres lesz. 20 év után a sors újra összehozza Jimet és Jennifert. Nevezetesen Jim főnöke szemet vet azon ingatlanra, ahol a már említett nyáron megismerkedett a két fiatal- ez a Wyatt család birtokában lévő gyönyörű ház. Aki olvasta, vagy látta az Elfújta a szél klasszikust könnyen maga elé tudja képzelni milyen is egy ilyen hatalmas ültetvényesbirtok háza. Ez még gyönyörűbb lehetne, mint Tara, ha nem lenne elhagyatva, lepukkanva. Jim főnöke ajánlatot tesz agilis beosztottjának,: ha megszerzi a Casa D'Or-t és luxushotellé varácsolja, Jim lesz a cégcsoport vezérigazgatója. Igen ám ,de ehhez találkozni kell a Wyatt család még élő tagjaival és rá kell venni őket az imádott házuk eladására. Ez utóbbi könnyen megy, hiszen kellemetlen, tragikus emlékekkel búcsúztak a lakók a birtokuktól. De a találkozás a két főszereplő között elkerülhetetlen és természetesen nem maradhat következmények nélkül. Hogy hogyan is  alakul a kapcsolatuk és hogyan is derül ki végre, hogy mit éreznek egymás iránt, nos ezt olvassátok el ! Könnyed, laza olvasmány. Szép helyeken járunk közben, mindenki  rendkívül szép és gazdag és senki sem boldog, hiába van meg mindenük ami szem szájnak ingere. Tehát a gazdagok élete sem szivárvány-pónis... Vannak nagyon érdekes figurák, A legérdekesebb Jim apja, az Író.Imádja ha csodálják. Irodalmi munkája kimagasló, ugyanakkor egy önző, egoista figura. De, mint jellem, a legösszetettebb ő volt a könyvben. Nehéz esetnek még ott van Jennifer anyja.. Nem kevésbe problémás. Meg sem közelíti őket Jennifer férje, Gilbert Connor.
Ajánlom elolvasásra minden romantikára, kikapcsolódásra vágyó olvasó társaimnak! Köszönet 21.Század a könyvért. Kellenek az ilyenek !


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé

Sziasztok! Bizonyára sokan láthattátok az Instagram oldalamon,hogy érkezett a Naturproduktól múlt héten egy különleges ajakápoló. Erről olvashatjátok most a beszámolómat. Az ajakápoló 2 színben kapható, Rose illetve Marsalában. Én a Rosét választottam,hozzám az a szín közelebb áll. Sosem volt még hasonló ajakápolóm,így kíváncsian vártam,hogy mi lesz az eredménye,vagy egyáltalán lesz-e,de szerencsére az utóbbi történt. Naponta 2-szer ajánlott/érdemes felvinni az ajkakra kézzel vagy a szivacsos aplikátor segítségével,de az utóbbi egyszerűbb és praktikusabb. Az ajakápoló feje szivacsos aplikátor,így könnyen fel lehet vinni,a kívánt területre. Használatkor én éreztem egy kissé bizsergető,mentolos hatást,de abszolút nem volt kellemetlen.A kiszerelése nem nagy,mindössze 7 ml, ezért is leszek kíváncsi,hogy mennyi ideig tart majd ki. Az ajakápoló hiarulonsavat tartalmaz,ami még teltebbé varázsolja az ajkakat,ezenkívűl sokkal puhább volt használat után az ajkam.Rúzs helyett szájfényként