Ugrás a fő tartalomra

Carrie Cooper:A Szemtanú [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Carrie Cooper:A Szemtanú című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet! Köszönöm az Álomgyár Kiadónak,hogy elolvashattam! :)

Fülszöveg:
Ki ne várná repesve, hogy beteljesíthesse gyermekkori vágyát? 
Hogy kiszakadva a hétköznapok egyhangúságából végre nekivághasson egy kalandos világ körüli útnak?
Lili Green izgatottan készül a régóta szervezett utazásra. Összekészített csomagokkal és új élmények reményével vág bele az indulás előtti utolsó munkanapjába. Ám egy pillanat alatt minden a feje tetejére áll, amikor Lili egy bűncselekmény szemtanújává válik, és ezáltal egy bérgyilkos céltáblájának közepére kerül. A teljesen félresiklott utazás pedig immár nem a szép emlékek gyűjtéséről, hanem az életben maradásról szól.
Carrie Cooper kalanddal, érzelemmel, humorral és váratlan fordulatokkal teli története során végigizgulhatjuk, hogy egy teljesen hétköznapi lány mit tesz olyan cseppet sem mindennapi helyzetek sodrásában, amelyek végérvényesen megváltoztatják az életét.

Könyvről:

Író:Carrie Cooper
Kiadó:Álomgyár
Kiadási Év:2016
Oldalszám:416

Történetről:

A történet főszereplője Lili Green aki egy körutazásra készül,azonban azt nem gondolta,hogy utazása előtt egy büncselekmény szemtanújává válik és egy bérgyilkos el akarja kapni majd Őt.
Lili ennek ellenére is elutazik,felszáll a Londoni repülőgépre és ezen a járaton utazik 2 ügynök is,akik meg akarják menteni a nőt,így kitalálják,hogy Lilit elrejtik a nyilvánossá elöl,hogy a gyilkos ne találja meg őt.
A nő az idejét egy szállodában tölti,de közben egy másik ügybe is belekeveredik és drogcsempészek kiszemelik szeretőnek. Habár a történet kriminek indul, végül inkább romantikus irányba megy el.

Lili egy okos,értelmes nő volt,azonban voltak olyan döntései,gondolatai amivel nagyon nem értettem egyet és nem értettem,hogy hogyan viselkedhet egy adott helyzetben úgy,ahogy ő viselkedett. 
A kedvenc szereplőm egyértelműen Zack lett.aki a körülményekhez képest mindig higgadtan kezelte a dolgokat,és mindig mindent alaposan átgondolt,szóval számomra azonnal szimpatikus lett,és belopta magát a szívembe.
Izgatottan követtem az eseményeket és kíváncsi voltam,hogy hogyan is fog Lili kimászni ezekből az ügyekből. 
Nem egyszer fordult elő,hogy akaratlanul is elmosolyodtam egy-egy alkalommal,hiszen főszereplőnknek nagyon jó humora van és tetszett,hogy az írónő pont jókor csempészett bele a történetbe egy kis humort.
Az egész könyv egy jól felépített történet,és minden szál logikusan passzol egymáshoz.Aminek nagyon örültem,hogy egyáltalán nem volt kiszámítható,pedig az elején azt gondoltam,hogy sablon történet lesz,és legnagyobb örömömre ez nem,így történt. Imádtam minden egyes sorát,szinte faltam a sorokat.
Tipikusan ez-az a könyv amit,ha akarnék sem tudnám letenni!
Szerintem mondhatom azt,hogy a vége hatalmasat ütött,és nem hagyományos befejezést kaptunk. Örülnék egy folytatásnak! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A srác nem csak a pályán szeret játszani… Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende,

Borítóleleplezés: Réti László - Falak mögött

Sziasztok! A mai napon egy borítóleleplezést hoztam nektek mégpedig Réti László:Falak mögött című könyvéről. Fülszöveg: Európát szíven találta a két évtizedes migrációs hullám. A kontinens bezárkózott Sötét korszak köszöntött ránk. A kontinens déli- és keleti határát hat méter magas építmény, a Fal szegélyezi. Kétszáz méterenként őrtornyok állnak géppuskákkal, mesterlövészekkel. Tűzparancs van érvényben. Ezrek halnak meg, mert megkísérlik átmászni vagy áttörni a falat. A kontinenshez tartozó szigetvilágot fel kellett adni. Szicília, Kréta, Ciprus, Málta – mind elvesztek. Földjükön anarchia tombol, nincs jog, nincs rend, csak forrongó, reményvesztett embertömeg. Radnai Margit az Európai Bevándorlási Hivatal tapasztalt ügynöke ebben a világban próbálja megvédeni azt, ami számára igazán fontos. A saját elveiért áll ki, akárcsak a többiek: a budapesti egyetem fiatal, radikális elveket való tanára, a New York-i könnyelmű oknyomozó újságírónő, és a világszert