Ugrás a fő tartalomra

Anne L.Green:Törékeny Vonzerő [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Anne L.Green:Törékeny Vonzerő című könyvéről olvashatjátok az értékelésemet!  Köszönöm az Álomgyár Kiadónak és Anne-nak,hogy elolvashattam a könyvet!

Fülszöveg:Vajon ​felépülhetünk egy a testünket és a lelkünket ért súlyos sérülésekből?

Adam Avens harmonikus élete semmivé foszlik, amikor a menyasszonya, Cat életét veszti egy tragikus balesetben. A keserű gyász és az emésztő bűntudat érzésében elmerülve teljesen reményvesztetté válik. Ám egy napon váratlanul berobban az életébe a szépséges Chloe. Adamet addig nem ismert vonzalom keríti a hatalmába a titokzatos, vörös hajú lány iránt, akit nem tud száműzni a gondolataiból.
Chloe erőszakkal teli múltja után keményen küzd, hogy a felszínen maradjon, de rendkívül kiábrándult és csalódott. Egészen biztos benne, olyan, hogy igaz szerelem, csak a romantikus könyvekben és mozivásznon létezik. Adam vonzó tekintete és tréfálkozásai iránti sóvárgása azonban erősebbnek bizonyul, mint a félelmei a múlt démonaitól. Mégsem képes egyedül eltépni a láncokat, mindent elfelejteni és újra hinni.
Az első találkozásuk azonban mindkettejük sorsát megpecsételi. Hosszú út áll még előttük, a sebek nehezen gyógyulnak. A szerelem, amelyről már mindketten azt hitték, soha sem lesz részük benne, lassan enyhíteni kezdi a múltjuk fájdalmait. Az éppen sarjadó szerelmüket azonban váratlan fordulatok és fenyegető üzenetek teszik próbára, feltépve a már hegedő sebeket.
Létezhet újrakezdés két megtört ember számára, akik már elvesztették a reményt? Vajon tényleg erősebb a lelkünk vágyakozása a boldogságra, mint a félelmeink?
Az Aranykönyv-díjra jelölt Anne L. Green a 2015. év elsőkönyves felfedezettje legújabb romantikus-erotikus regényének lapjain a korábbiaknál is mélyebb érzelmekkel és borzongással bontakoztatja ki két megsebzett szerelmes vívódásait.

Könyvről:
Írónő:Anne L.Green
Kiadó:Álomgyár
Kiadási Év:2017
Oldalszám:528

Értékelés:

Nem volt kérdés,hogy elolvasom-e ezt a könyvet,hiszen Anne eddigi összes könyvét imádtam!!Mikor pedig megláttam a borítóját szerelem lett első látásra,meg másodikra és harmadikra is. És még mindig szeretem! :D
Annyira jól passzol az eddig megjelent könyvekhez. Lassan csinálnom kéne a polcomon egy ,,Anne'' polcot. ♥
Az első pozitívum az volt,hogy a történetben visszatérnek a Remény hajnalában és az Eltitkolt múltban megismert karakterek. Olyan jó volt újra Amyről,Mattről és a többiekről olvasni! Elolvadtam tőlük. Amy és Mattet sosem lehet megunni?! Azonban ebben a regényben a főszereplő Amy bátyja,Adam. És a női főszereplő Chloe. Az egész történet 2 szemszögből élvezhető.
Leginkább a humor tetszett a legjobban. Olyan jó poénokat lehetett olvasni,hogy akaratlanul is elmosolyodtam rajtuk. Fantasztikus romantikus történetet tárt elénk Anne amit csak köszönni tudok. Anne eddigi összes könyvére azt mondtam,hogy a kedvencem lett és,hát az a helyzet,hogy ezzel sem tehetek kivételt.KEDVENCEM lett!! Egyszerűen imádtam,mindig történt valami izgalmas,ami miatt nem tudtam letenni. Talán most voltam megelégedve igazán a szereplőkkel. Adamet már az első pillanatban megkedveltem és ő lett az abszolút kedvencem. Vicces,aranyos,kedves,szerethető. Pont ez kellett nekem! Sosem éreztem azt,hogy elszállna magától és nagyképűen viselkedne,abszolút éretten kezelte a helyzeteket
Chloeval azonban más volt a helyzet. Elöszőr egyáltalán nem volt szimpatikus,de a könyv negyedénél kezdtem azt érezni,hogy a női főszereplővel sincs tulajdonképpen semmi probléma. Ami viszont szimpatikus lett már az elején is,hogy mindig mindenhol tökéletesen akart teljesíteni. Szóval összességében nagyon megragadott a történet. Könnyed,vicces,aranyos,szerethető volt! Alig várom,hogy olvashassam Anne következő könyvét!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Elle Kennedy:The Deal [Értékelés]

Sziasztok! A mai napon Elle Kennedy:The Deal című könyvéről olvashatjátok a véleményemet! Fülszöveg: A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával… Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe. …ami jobban sül el, mint remélte. Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már

Interjú:Lakatos Levente gondolatai az illegális könyv letöltésekről

Sziasztok! Ma egy interjút olvashattok Lakatos Leventével aki az illegális könyv letöltésekről fog beszélni. Levente könyveit IDE  kattintva tudjátok megvenni. Mi a véleményed az illegális könyv letöltésről? Azt hiszem, hogy a legtöbb illegális könyvletöltő azt sem tudja, hogy amit csinál, az nincsen rendjén. Sokan legalábbis meglepődnek, ha rájönnek: attól, hogy egy könyv digitális formában is megjelenik, még nem ingyenes. Hogy is lehetne az? Egy könyv legalább egy író munkája, ő azzal dolgozott. A kiadói háttérről már nem is beszélve. A világon senki nem dolgozik ingyen, hiszen a pénzből veszünk ennivalót és senki nem tűri, ha ellopják a munkáját. Az írók az esetek nagy részében eladás után kapják a jogdíjukat, tehát minden egyes illegálisan olvasott könyv koporsószegként értelmezhető. Ha szereted az írót, de illegálisan olvasod, például azt kockáztatod, hogy a kiadó a csökkenő eladások miatt nem fogja a következő könyvét megjelentetni. Illetve könnyen megeshet, hogy a kedvelt sz

Pharma Hyaluron Volumennövelő ajakápoló - Rosé

Sziasztok! Bizonyára sokan láthattátok az Instagram oldalamon,hogy érkezett a Naturproduktól múlt héten egy különleges ajakápoló. Erről olvashatjátok most a beszámolómat. Az ajakápoló 2 színben kapható, Rose illetve Marsalában. Én a Rosét választottam,hozzám az a szín közelebb áll. Sosem volt még hasonló ajakápolóm,így kíváncsian vártam,hogy mi lesz az eredménye,vagy egyáltalán lesz-e,de szerencsére az utóbbi történt. Naponta 2-szer ajánlott/érdemes felvinni az ajkakra kézzel vagy a szivacsos aplikátor segítségével,de az utóbbi egyszerűbb és praktikusabb. Az ajakápoló feje szivacsos aplikátor,így könnyen fel lehet vinni,a kívánt területre. Használatkor én éreztem egy kissé bizsergető,mentolos hatást,de abszolút nem volt kellemetlen.A kiszerelése nem nagy,mindössze 7 ml, ezért is leszek kíváncsi,hogy mennyi ideig tart majd ki. Az ajakápoló hiarulonsavat tartalmaz,ami még teltebbé varázsolja az ajkakat,ezenkívűl sokkal puhább volt használat után az ajkam.Rúzs helyett szájfényként