GLAMOUR-NAPI TERVEK

Sziasztok! A mai bejegyzés egy kicsit eltér a többitől,ugyanis szeretném megmutatni,hogy melyik üzletekbe szeretnék ellátogatni a Glamour-napok alkalmával és,hogy miket tervezek venni. :) Egyébként én holnap fogok bevásárolni! :D


Bár a Glamour-napokban nem vesz részt,az első ami számomra az összes üzlet közül a kedvencem,az a Lush,aki régóta követ az pontosan tudja,hogy mennyire szeretem ezt a márkát,még nem volt olyan termékük amiben csalódtam volna pedig jó sok terméküket használtam már. Ráadásul a héten megjelent az anyáknapi kollekciójuk,így hát nagy a kísértés,valószínűleg nap végére sírni fog a pénztárcám.
Mostanában egyre jobban bejön a márvány,illetve a Galaxi minta,ezért amikor megláttam a Mother Of Pearl nevet viselő márványos habfürdőt,azonnal beleszerettem. Több ilyen márványos habfürdő is kapható szóval lesz miből válogatnom.Azt sajnos nem tudom,hogy a Húsvéti kollekcióból maradtak-e fürdőbombák,de amennyiben igen, biztosan beszerzem a cuki,csillogós Golden Egg ,,luxus fürdőbombát" illetve az utolsó termék egy arcpakolás.Mostanában szeretek új dolgokat kipróbálni a bőrömön,hogy tudjam mit szeret a legjobban. :D Úgyhogy a következő áldozatom a  Cosmetic Warrior lesz,bár most nem pattanásos a bőröm,valamiért érzem,hogy a nyár közeledtével biztosan meg fognak jelenni,így hát,teszek ellene! :)A másik üzlet már szerencsére részt vesz a kuponnapozásban,így hát a NYX-be egész biztosan betérek.Korábban sajnos még sosem voltam itt és terméküket sem próbáltam,de most hogy elfogyott egy csomó sminktermékem muszáj pótolnom valamivel Őket és gondoltam, akkor megismerkedek ezzel a márkával is. Amit biztosan fogok vásárolni az egy alapozó lesz,mégpedig kinéztem a Total Control Drop Foundation-t,amit már sok blogger istenitett,szóval remélem én is beállhatok a soraikba. Illetve itt 2 rúzst tervezek beszerezni :egy nude-t és egy lilásat szeretnék,de lehet,hogy élőben beleszeretek még másba is.Ami mindenképpen fontos,hogy matt legyen.

A harmadik és egyben utolsó  pedig a Rossmann lesz,ez nem egy különleges üzlet,hiszen gyakorlatilag minden városban már megtalálható,de mivel van olyan termékük,amire 40% kedvezmény jár,így vásárolni fogok egy szempillaspirált:L'Oral Miss Baby Rollját választottam.

Szóval készülj Glamour-napok JÖVÖÖK!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING