ELSŐ BENYOMÁS /Huncalife/

Nagyon megörültem ,mikor a Huncalife egyik tanácsadója Zsuzsanna ,felkeresett azzal,hogy bemutanék-e 3 terméküket! Mivel imádom a sminkeket,kozmetikumokat,nyílván azonnal elfogadtam a felkérését. 3 terméket választhattam. A Huncalife rendelkezik katalógussal,így sokkal átláthatóbb a webfelületük,számomra is megkönnyítette a nézelődést. Korábban még nem nagyon hallottam a Huncaliferól. Sminkek terén nem gyakran próbálok ki új márkát,inkább maradok a már jól bevált,megszokottnál. És itt jöttem rá,hogy ez mekkora hiba! Ugyanis a Huncalife termékei semmivel sem rosszabbak az agyon hypolt márkáknál. És,hogy miket választottam? Lássuk!

Kezdeném az alapozóval ,ami a Color Illusion:Perfect Match  nevet viseli. Az alapozó világos méz árnyalatú. Valóban egy világos szín,de akinek nagyon fehér bőre van,annak sajnos még ez is sötét,tapasztalatból mondom. Viszont összekevertem egy világos alapozómmal,és úgy tökéletes színt kaptam!Szóval inkább azoknak tanácsolom ezt a színt,akik minimum 02,de inkább 03-as alapozót szoktak használni.Könnyű állaga elfedi a bőrhibákat és rendkívül tartós! A hialuronsav pedig szabályozza a bőr rugalmasságát. Abszolút tartós ,én reggel 6-tól 15 óráig viseltem és csak minimálisan  jött le a szín.

A másik termék amit választottam egy szép rózsaszínes,pirosas rúzs,ennek a neve pedig Stay beautiful Elegante red Rúzs. A csomagolása nagyon aranyos,/el kellett mondanom/,annyira csajos,hogy én nagyon beleszerettem. A fekete polcomon remekül mutat.
Egyébként sokat gondolkoztam,hogy a Matt rúzst válasszam vagy ezt,de úgy érzem jó döntést hoztam! Abszolút illik hozzám a rúzs,nem túl vöröses,de mégis hangsúlyos. Ettem és ittam is mi közben viseltem,de még így is elég tartósnak bizonyult,nyílván azért kopott valamennyi a színből.Krémes a textúrája,az ajkakra könnyen felvihető,A rúzs szőlőmagolajat is tartalmaz. Az árát pedig abszolút korrektnek tartom 1789 Ft.

Direkt a végére hagytam az abszolút kedvencemet,ami egy szempillaspirál ez pedig a Volumen Effect nevű .Rendesen megszenvedtem a kibontásával,ugyanis valamiért nem tudtam leszedni a fejét,de végül satuba fogva sikerült😂 Mostanában kifogyóban vagyok szempillaspirálokból,ezért választottam ezt a szépséget,valamint kíváncsi voltam,hogy mit tud nyújtani egy 1625 Ft-os szempillaspirál. Általában az a tapasztalatom,hogy a nagyon drága 3-5 ezres spirálok semmivel sem jobbak egy sima 1000 Ft-osnál és most sem változott a véleményem. A spirál dús szempillákat,tápláló hatást és szétválasztott pillákat ígér,az utóbbi abszolút igaz. A dús szót viszont én nem használnám rá,bármennyire jó termék,sajnos dúsnak egyátalán nem dús hatású.Szerencsére a keféje speciális ennek köszönhetően az alsó pilláimra is rendkívül egyszerűen fel tudtam vinni.

Köszönöm a lehetőséget Zsuzsinak! Örültem,hogy megismertem a Huncalifeot! Zsuzsinál tudtok rendelni Huncalifeos termékeket,szerintem mindenképp éljetek a lehetőséggel,minőségi termékek alacsony áron! Egy próbát mindenképpen megér! :)

RENDELÉSSEL KAPCSOLATBAN IDE ÍRJATOK:https://www.facebook.com/Bozsuzska/
Huncalife:http://shop.huncalife.eu

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ilyen volt Shawn Mendesre tombolni /Avagy a 2018-as Sziget/

BubbleBook unboxing!

MybooKz UNBOXING